nlc.hu
Sztárok

Jóbarátját gyászolja Curtis

Gyászol Curtis, megtörten nyilatkozott

Fájdalmas veszteség érte a rappert.

Pár napja szörnyű tragédia rázta meg az újpesti futballszurkolók táborát. Lakástűzben elhunyt egyik, sokak által ismert és kedvelt tagjuk, a 29 éves Baczó Tamás. Testének 30 százaléka megégett, súlyos légzőszervi károsodásokat is szenvedett. A kórházban egy héten át harcoltak az életéért, ám szervezete végül feladta a harcot. Egykori barátját Curtis is gyászolja.

Curtis

Jóbarátját gyászolja Curtis – Forrás: RTL / Fókusz – videó (2024. február 15.-i adás)

A rapper szerint nagyon jó ember volt, sokan szerették és a szurkolói tábor adott a szavára. Úgy gondolja, ha egyből magát mentette volna, és nem a kutyáit, talán nem égett volna meg ennyire. 

„Valami indokolatlan elektronikai zűrzavar miatt kigyulladt a háza. Konkrétan csak a falak maradtak meg, minden leégett. (…) Még ilyenkor is azon volt, hogy az állatait megmentse, és nem azt, hogy saját magát. Szerintem ha egyből magát mentette volna, akkor talán nem égett volna meg ennyire” – nyilatkozta megtörten a Fókuszban Curtis.

A rapper bevallotta, egész gyerekkorukban közel voltak egymáshoz. „A legszomorúbb az, hogy még a halála előtt is, az utolsó meccseken pont itt voltunk, ahol most is ülünk, és mindig – meccs előtt vagy meccs után – összejöttünk, ha győztes, ha vesztes meccs volt. Sőt legutóbb ők vittem engem haza, mert én már ittam egy-két italt, és a kocsit otthagytam. Tehát ennyire szoros volt ez a kapcsolat” – emlékezett vissza. „Mindig azon volt, hogy a körülötte lévőket segítse, de nemcsak a táborban, hanem a városban is nagyon szerették őt, egy nagyon tiszteletben tartott ember volt. Egy nagyon jó ember volt, a táborban is úgy helyezkedett el. Hangadó volt, akinek adtak a szavára. Akár a mérkőzéseken, akár a koreográfiában, kikérték a véleményét. Volt is véleménye, és egy nagyon értékes tagja volt a közösségnek” – mesélte róla a gyászoló Curtis.

Szurkolótársai is szívszorító szavakkal búcsúztak Tamástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top