nlc.hu
Sztárok

Ez a jóképű férfi Andrea Bocelli fia

Ez a jóképű férfi Andrea Bocelli fia

A 26 éves fiatalember nemcsak a külsejével, hanem elképesztő hangjával is hódít. Persze volt kitől örökölnie a tehetségét.
Matteo Bocelli

Február elején az Örvényesvölgy Fesztivál igazgatója arról számolt be, hogy kétéves egyeztetés után sikerült Matteo Bocellit leszerződtetniük fellépőként. A név nem véletlenül ismerős, Andrea Bocelli kisebbik fia egy ideje már megindult a világsztárság felé vezető úton, tehetségét elnézve pedig nem csoda, hogy már úgy emlegetik, mint apja örökségének méltó örökösét.

Matteo 6 évesen kezdett zongorázni, 18 évesen már a Colosseum színpadán Verdi-áriát énekelt. A világ legnagyobb teátrumaiba kapott meghívást, és bár a klasszikus műfaj nem áll tőle távol – apjával is gyakran jár fellépni – elsősorban inkább popzenei vonalon mozog, mint szövegíró és énekes is. 2023-ban első kislemeze is megjelent, de dolgozott együtt koprodukcióban Ed Sheerannel is.

Matteo tehetsége vitathatatlan, de külső adottságai miatt is a rajongók nagy kedvence, amikor éppen nem a zenével foglalkozik, modellként is dolgozik. 2018-ban a Guess arca volt, 2019-ben a Bulgarival kollaborált. Na, de jöjjenek a róla készült fotók!

Matteo Bocelli
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top