nlc.hu
Sztárok

Mit gondolsz, melyik sztárt ábrázolják ezek a gyerekkori fotók?

Kvíz: Felismered ezeket a hollywoodi sztárokat a fiatalkori fotóik alapján?

Kétségtelen, hogy egyes hollywoodi sztárok óriási átalakuláson mentek keresztül az idők során. Te hányat ismersz fel közülük a gyerekkori fotóik alapján?

Bár vannak, akik még felnőttkorukban is kísértetiesen hasonlítanak a gyermekkori fotóikra, a legtöbb embernél nem ez a helyzet. Ilyenkor tágra nyílt szemekkel lapozgatjuk a fotóalbumot, közben pedig el sem hisszük, hogy az, akit a képeken látunk, ugyanaz az ember, mint akit ismerünk. Ez valahol érthető is, hiszen sok felnőtt arca sokkal karakteresebb lesz az idő múlásával, mint az fiatalkorában volt. Mindemellett a hajszín és a szemszín is megváltozhat néhány év elteltével, még nehezebb feladattá téve a felismerést. 

Vedd elő a nyomozói képességed és fejtsd meg, melyik hollywoodi sztárokat ábrázolják a képek!

Vedd elő a nyomozói képességed és fejtsd meg, mely hollywoodi sztárokat ábrázolják a képek!

Kitöltésre fel!

Kvízünkben az is plusz kihívást jelenthet mindenki számára, hogy olyan hírességek fiatalkori fotóiról kell megállapítani, hogy ki lehet a gazdájuk, akikkel személyesen még soha életünkben nem találkoztunk. Annyit segítünk, hogy a feladványunkban feladott sztárokat tehát elsősorban a mozikból, a tévéfilmekből és a színpadról ismerhetjük. Itt természetesen mindig kifogástalan formában – dollármilliókkal és egy egész szépészeti stábbal a hátuk mögött – láthattuk őket, így igazán érdekes lesz megfigyelni, hogy milyenek voltak akkor, amikor még közel sem úgy néztek ki, mint napjainkban. Akad, akit igéző szemei, karakán arcélei, gyönyörű haja vagy csibészes mosolya segíthet lebuktatni, más viszont szinte felismerhetetlen

Kvízünkben olyan elhunyt, és még ma is élő legendás hírességeket gyűjtöttünk össze, akik meghatározó alakjai Hollywoodnak. Neked hányat sikerül leleplezned?

Felismered ezeket a sztárokat a fiatalkori fotóik alapján?

Szemüvegeket és nyomozói képességeket elő, az alábbi válogatásunkkal ugyanis alaposan feladjuk a leckét mindenkinek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top