nlc.hu
Sztárok

Ő Sarka Kata fodrásza

„Mindenki Sarka Kata-hajat szeretne” – megszólalt az üzletasszony fodrásza

Kéthavonta varrják fel a póttincseit.

Bármit is oszt meg magáról Sarka Kata, a követői árgus szemekkel figyelik, hiszen arra kíváncsiak, mi a szépségének a titka. Mostanában éppen azzal kapcsolatban kapott több tucat kommentet, hogy fedje fel, minek köszönheti gyönyörű, dús hajkoronáját. Fodrásza, Márhoffer Andrea elárulta a BEST magazinnak, hogy rengetegen érkeznek hozzá az üzletasszony fotójával, hogy pontosan olyan frizurát szeretnének, mint amilyen neki van: „Kis túlzással mindenki Sarka Kata-hajat szeretne. Rendszeresen térnek be hozzánk a szalonba Kata egy-egy fotójával, és kérdezik meg, csinálnánk-e nekik hasonló frizurát.”

Sarka Kata

Sarka Kata, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary versenyigazgatója a Magyarország Szépe verseny felkészítő táborában a Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában Siófokon 2023-ban – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Fodrásza Sarka Kata frizurájának a titkáról is vallott: a jó minőségű hajfesték, a megfelelő színárnyalat, amit minden alkalommal együtt álmodnak meg, illetve a hajhosszabbítás. Ami az utóbbit illeti, Andrea természetes póthajat használ és kéthavonta frissíti az üzletasszonynak, aki amúgy havonta jár festetni.

Szeret változtatni a színén, és mivel neki tényleg minden jól áll, szoktunk is ’kísérletezgetni’, bár a vörösről már többször le kellett beszélnem” – mesélte Andrea.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

„Mindenki Sarka Kata hajat szeretne” - megszólalt az üzletasszony fodrásza

„Mindenki Sarka Kata hajat szeretne” - megszólalt az üzletasszony fodrásza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top