nlc.hu
Sztárok

Ő Stahl Judit lánya, Hanna

Stahl Judit megmutatta ritkán látott lányát, Hanna már 19 éves

Különleges projekten dolgozott hónapokon át anya és lánya.

Stahl Judit és 19 éves lánya egy gasztronómiai témájú, rögtönzéses alapú színdarabot hozott létre a 6Színben – derült ki a Fókusz riportjából. Stahl-Bohus Hanna dráma szakos gimnazista, kislánykora óta rajong a színházért – különösen a musicalekért –, a jövőjét is ilyen területen képzeli el. Édesanyja révén mindig érdekelte a televíziózás és a gasztronómia is, de sosem erőltettek rá semmit. Táncolt már színházi előadásokban, de – mint mondja – egyre jobban kezdte érdekelni a munkának az a része, ahogy összeáll egy előadás: a rendezés, a producerkedés, a világítás. Hanna asszisztensként gyűjtött tapasztalatot a Chicagóban, az István, a királyban és a West Side Storyban is.

Stahl Judit és lánya, Stahl-Bohus Hanna (Forrás: RTL / Fókusz – videó): 

Stahl-Bohus Hanna

 

Stahl-Bohus Hanna

 

Stahl-Bohus Hanna

Az édesanyjával megalkotott – gasztronómiai témájú, rögtönzéses alapú – előadás a Flódni nevet kapta. A színdarab játékmestere Novák Péter, színészek pedig négyes csapatokban „tálalják”, többek között Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor.

Stahl Judit egy, tavaly adott interjúban beszélt először arról, hogy a lányával együtt készülnek valami olyasmire, amihez hasonlót a pályán még sosem csinált. Csak most derült ki, milyen különleges projektbe fogott az anya és lánya. A Fókusznak most azt mesélték, bár a közös munka sok súrlódással is járhat, ők elég erősnek érezték a kapcsolatukat ahhoz, hogy belevágjanak a több hónapos alkotófolyamatba. „Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – nyilatkozta Stahl Judit.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó (2023.08.24.-i adás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top