nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid nehezen dolgozta fel, hogy le kellett vetkőznie Jennifer Lawrence előtt

„Élettelenül álltam és próbáltam nem gondolni semmire” – Miller Dávid nehezen dolgozta fel, hogy le kellett vetkőznie Jennifer Lawrence előtt

Szerencsére már nem kavarják fel az emlékek.

Miller Dávid a Vörös veréb című kémfilm forgatásán együtt dolgozhatott a főszerepet alakító Jennifer Lawrence-szel, élményeiről nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt.

„Le kellett vetkőznöm, az egy hihetetlen érzelmi hullámvasút volt, és azt hittem, soha nem fogok belőle kijönni. Annyira sokáig húzódott és olyan traumatikus volt, hogy sokáig azt hittem, hogy nagyon komoly hatással lesz rám a közeljövőben. Most azt érzem, hogy rezignáltan tudok beszélni róla, nem kavar már fel, nem is jutott most eszembe ez a két óra, hiszen tíz napon át forgattam Jennifer Lawrence-szel” – mondta.

Miller Dávid

Fotó: Sajtóklub, RTL /Hargitay Olivér

Hozzátette, az ominózus jelenetet többször fel kellett venni, ami nem volt rá jó hatással, nagyon megviselte az újrázás. „Gyakorlatilag csak élettelenül álltam és próbáltam nem gondolni semmire. Másnap szünetünk volt, egész nap nem jöttem ki a hotelből, csak ültem a szobában” – árulta el, mennyire traumatikus volt a közös munka.

A forgatás emléke pedig csak lassan halványult, ahogyan a hozzá kapcsolódó kellemetlen érzések is. „Még három évvel később is, ha eszembe jutott az autóban, félre kellett állnom, azt éreztem, hogy nekem húsz év lesz, amíg ezt lemosom magamról. Nem így lett”

(via Blikk.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top