nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás a házasságáról

Horváth Tomi a feleségéről: „Néha azt érzem, hogy sötétségben vagyok, akkor olyan ő nekem, mint egy lámpás”

Az énekes bevallotta, felesége ihlette az összes szerelmes dalát.

Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andi lassan 12 éve élnek boldog szerelemben. Az énekes két évvel ezelőtt a 10. évfordulójukon ismét elvette feleségül Andit a Maldív-szigeteken, ugyanis az eredeti esküvőjük is ott volt. 

Horváth Tamás és felesége, Andi

Fotó: Trenka Attila

A szerelmesek a Palikék világa by Manna című műsor vendégei voltak, ahol őszintén beszéltek kapcsolatukról. 

Néha azt érzem, hogy nagy sötétségben vagyok, és amikor reggel felkelek, akkor olyan ő nekem, mint egy lámpás – mondta az énekes, mire felesége a kapcsolatuk elejét is felidézte. – Amikor mi összejöttünk, tényleg onnan indultunk, hogy én raktam ki neki reggelente 2000 forintot, hogy legyen kajára pénze. De ő, amikor bejött egy munka, és kapott valamennyi pénzt, elment, vett egy biciklit, és másnapra megint nem volt egy forintja sem, de tudta, hogy majd én adok neki enni. Az ő nagy álmai viszont visznek engem is előre.

Tomi azt is elárulta, felesége ihlette az összes szerelmes dalát, ami nyilván Andinak is elképesztően különleges érzés.

Nem is tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés ez. Kislány korodban, amikor hallgatod ezeket a szerelmes dalokat és álmodozol róla, hogy neked is egyszer valaki ír majd egy ilyet, nem is tudod elképzelni milyen a valóságban. És amikor ott vagyok minden koncerten, és hallom ezeket a dalokat, akkor újra egymásba szeretünk szerintem, minden alkalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top