nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera alázatról és csapatszellemről

Tóth Vera ezt köszönheti a Megasztárnak

2003-ban jelentkezett a műsorba, végül 2004 áprilisában ő nyerte meg.

A Megasztár első széria 2003-ban, a második 2004-ben, a harmadik 2005-ben, a negyedik 2008-ban indult, az ötödik 2010-ben, a hatodik 2012-ben startolt. Sok hazai énekes tűnt itt fel, akik a mai napig ismertek és rendszeresen koncerteznek. Tóth Vera is közéjük tartozik, aki most a múltbéli élményeiről mesélt.

„A megasztáros időszakomból a csapatszellem és az alázat, amit magammal hoztam, és ma is meghatározó. Akkor még meglepően hatott rám, hogy egy ország akar engem hallgatni. Nem művészcsaládból, hanem egy pici panelszobából jövök, nem voltak híres felmenőim, akik segítettek volna az elindulásban. Az a közönségszeretet, amit ott kaptam annyira erősnek bizonyult, hogy a mai napig érzem, nagyon meghatározó nekem az az időszak” – árulta el Tóth Vera, hozzátéve, hogy a közönség mai napig elvárja tőle a Cserháti dalokat. „Már le tudtam vetkőzni, hogy ezekkel a dalokkal azonosítsanak, de még mindig nagyon szeretik, ha egy-egy koncerten ezek közül énekelek.”

Tóth Vera

Tóth Vera

Verát idén az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR Women of the Year díjra is jelölték. A jelöltek sorában foglal helyet Radics Gigi is, aki szintén rengeteget köszönhet a tehetségkutatónak. „Amíg élek hálás leszek a Megasztárnak, mert az egyetlen igazi esélyem volt 12 évvel ezelőtt, hogy országosan ismert énekesnő lehessek. A műsor segített igazi előadóvá válni. Ráadásul 15 éves kislányként alaposan megerősítette a lelkemet, megtanította, hogy sosem szabad feladni az álmokat, hiszen nekem sem az első próbálkozásra hullott az ölembe a siker. De türelemmel, tehetséggel, rengeteg gyakorlással és alázattal végül elérhetjük az álmainkat, én a Megasztár miatt hiszek ebben mind a mai napig” – mondta el Gigi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top