nlc.hu
Sztárok

Szívinfarktust kapott Sávolt Attila

Szívinfarktust kapott Sávolt Attila

A 48 éves teniszező súlyos szívinfarktuson esett át.

Szívinfarktust kapott Sávolt Attila. A Magyar Tenisz Szövetség tájékoztatása szerint szakmai igazgatójuk a korábbi top százas játékost, Fucsovics Mártont a legjobb ötven közé vezető edzőt egy alattomosan, váratlanul érkezett szívroham döntötte le a lábáról.

Férfi öltönyben

Szívrohama volt Sávolt Attilának (Fotó: Magyar Tenisz Szövetség)

Mint írják, hála Dr. Merkely Béla professzornak és csapata gyors, szakszerű orvosi beavatkozásnak Attila túljutott a kritikus időszakon. Az élsportolói múltjának is köszönhetően egyre jobban van, türelemmel koncentrál a gyógyulásra, a rehabilitációra és a teljes felépülésre.

A Magyar Tenisz Szövetség arra kér minden aggódót, érdeklődőt, hogy tartsák tiszteletben Attila magánéletét, egészségügyi állapotát és ne keressék őt.

Sávolt Attila 1995-től 11 éven át szerepelt a profi teniszben, kétszer is bejutott a harmadik fordulóba a Roland Garroson (2000, 2003), hat challenger-tornán diadalmaskodott, és 2002 áprilisában a 68. helyen állt a világranglistán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top