nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál önvédelemre tanítja lányait

Győrfi Pál annyira félti a lányait, hogy önvédelemre tanítja őket

A szóvivő két fiú mellett két lány büszke édesapja is, és bár a nagyobbik, Alíz is csak tizenkét éves, az apja mindent megtesz azért, hogy felkészítse őket az élet kihívásaira.

A családjára joggal büszke Győrfi Pál egyelőre próbál nem belegondolni, hogy mi lesz akkor, ha majd néhány év múlva a lányai már nemcsak az iskolába járnak majd önállóan, hanem bulizni is, ahol a szülők helyett csak a barátnőik lesznek mellettük. A szóvivőt vigasztalja a tudat, hogy Budapest egy közismerten biztonságos nagyváros, ugyanakkor tudja, hogy ettől még itt is bármi megtörténhet.

Valamennyire fel kell készíteni őket, és én már elkezdtem

– árulta el a lányos apuka a Borsnak, akik nőnap apropóján keresték őt meg.

Győrfi Pál és lányai

Győrfi Pál és lányai, Alíz és Lilla (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

A lányai tudják, hogy idegenekkel nem szabad szóba állniuk, ahogy azt is, hogy ismeretlen emberekkel ne menjenek sehová.

Az a tervem, hogy ha nem is harcművészekké, de az önvédelem alapfogásaira felkészítült nővé szeretném őket nevelni

– mondta Győrfi, aki a lányait is arra neveli, hogy az életük fontos része legyen a sport. Szerencsére ez nem nehéz: egyik lánya ritmikus gimnasztikázik, a másik pedig röplabdázik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top