nlc.hu
Sztárok

Rainer-Micsinyei Nóra és a nőgyógyásza

Rainer-Micsinyei Nórát eléggé kínos helyzetbe hozta a nőgyógyásza

Valóban kicsit félreérthető volt a doki.

Pénteken startolt a VIASAT3 legújabb műsora, a Mém over. Az első adás sztárvendégei Fluor Tomi, Janklovics Péter, Katz Dávid, valamint Rainer-Micsinyei Nóra voltak. 

Rainer-Micsinyei Nóra

Fotó: Trenka Attila

Az adás első felében a vendégek saját, kínos történeteket meséltek az életükből, melyre a többieknek kellett egy mémet készíteniük. Nóra, aki nem csak humoristaként, de színésznőként is egyre elismertebb, éppen az ismertségével kapcsolatos szitut idézett fel.

A legdurvább az volt, amikor éves, nőgyógyászati szűrésre mentem. Iszonyat hipochonder vagyok, tehát alapból úgy mentem oda, hogy biztosan az fog kiderülni, hogy halálos beteg vagyok, nem lehet megmenteni, onnan csak átvezet a doktor a koporsómhoz” – mesélte Nóri, akire a doktor akkor hozta a szívbajt, amikor ultrahang közben kikerekedett szemekkel nézett rá, majd a legváratlanabb mondattal jött elő.

Tudod már honnan ismerlek, neked volt az a filmed.

Természetesen a humorista abban a pillanatban nem nevetett a doki elszólásán, de a többieknek egyből beindult a fantáziájuk, melyik filmről lehet szó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top