nlc.hu
Sztárok

Zséda zenei karrierje

Zséda elárulta, miért tud 30 éve a zenei pályán lenni

Minden az önazonosságról szól.

Két világ, két kimagasló pályaív, két csodás hang találkozása az „Egy ölelés a világ” című vadonatúj felvétel. Zséda, hazánk egyik legsikeresebb női előadója és Dolhai Attila, a zenés színház állócsillaga most egy mindent elsöprő, nagy duettben és magával ragadó videóklipben találtak egymásra.

Dolhai Attila és Zséda

Dolhai Attila és Zséda

Hogy most miért pont az „Egy ölelés a világgal” jelentünk meg, annak több oka is van, de leginkább talán az motivált, hogy úgy érzem, most nagy szükség van valódi, letisztultan szép dolgokra a világban. Ez a dal nekem ilyen. Klasszikus szépségű, nagyívű dallam, fontos mondanivaló, olyan üzenet, ami most nagyon is időszerű” – mondta el Zséda, aki legutóbb három évvel ezelőtt rukkolt elő hasonlóan klasszikus stílusú közössel a Kökény Attilával készült „Hello”-ban.

Az új szerzemény alapvetően a hűségről szól, ami hosszú távon meg tud menteni emberi kapcsolatokat akkor is, ha végtelen idő telik el, és akkor is, ha eltávolodni látszunk egymástól vagy akár önmagunktól. S hogy mi a titka Zsédának, hogy lassan 30 éve a zenei pályán képes volt lojális lenni önmagához? A megjelenés kapcsán az énekesnő elmondta, hogy:

Én ezt megfordítanám! Azért tudok lassan 30 éve a pályán lenni, mert mindig hű voltam önmagamhoz, mindig az önazonosság volt az egyik legfontosabb érték számomra. Azt gondolom, hogy ideig óráig lehet szerepeket játszani, de hosszútávon csak az tud működni, ami őszinte, belülről táplálkozik, organikusan fejlődik.

A Létray Ákos – Geszti Péter – Moldvai Márk nevekkel fémjelzett szerző/producer triónak nem ez az első együttműködése, olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a “Legyen úgy!”, vagy az “És megindul a Föld”, amik Zséda pályájának meghatározó darabjai, a rádiók és a közönség nagy kedvencei. A két ikon egy univerzumot átívelő videóklippel koronázza meg új zenéjét, amelyben igazi kortalan szépségként lép elő Zséda és a Jászai Mari-díjas színész, Dolhai Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top