Ezek a sztárpárok a hatalmas magasságkülönbséggel is boldogok

D. A. | 2024. Március 22.
Lehet, hogy az egyikük magasabbra nőtt, de ez nem jelenti azt, hogy ne illenének egymáshoz maradéktalanul. Mutatjuk a legszembetűnőbb különbségeket!

A szerelem nem ismer határokat, szokták mondani, és miért is kellene, hogy ismerjen? Azért, mert egy pár esetében extrém a magasságkülönbség, még lehetnek egymás lelki társai, és egyébként is, kit zavar az, hogy bő egy fejnyi eltérés van közöttük? A következő sztárpárokat biztosan nem, ugyanis évek óta boldogok az extrém differencia ellenére is.

Sacha Baron Cohen és Isla Fischer

191 centiméteres magasságával Sasha Baron Cohen is bőven a felesége fölé magasodik, hiszen Isla Fischer mindössze 160 cm. (Fotó: Getty Images/Paul Morigi)

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Mila Kunis csak egy hajszálnyival magasabb, mint Bell, ő 162 cm-re nőtt, szemben Ashton Kutcherrel, aki szintén 188 cm. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Dax Shepard és Kristen Bell

Kristen Bell alig 155 cm, míg férje, Dax Shepard 188 cm magas. Akárhogy számoljuk, ez 33 cm különbség. (Fotó: Getty Images/Variety)

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Elsa Pataky és Chris Hemsworth esetében 30 cm magasságkülönbségről beszélhetünk. Míg a színésznő csupán 160 cm, addig a Thor-filmek sztárja üti a 190 cm-t. (Fotó: Getty Images/Tristar Media)

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly 193 cm magasra nőtt, szemben párjával, Megan Foxszal, aki mindössze 163 cm-t tudhat magáénak. (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

LeBron James és Savannah Brinson

170 cm-es magasságával Savannah Brinson, LeBron James mellett eltörpül, akkor is, ha egyébként nem alacsony, hiszen a kosárlabdázó 203 cm-es magasra nőtt.

Ha pedig még szingli vagy:

Exit mobile version