nlc.hu
Sztárok

Indul az Ázsia Expressz 4. évadának forgatása

Így készült az Ázsia Expresszre Krausz Gábor és Mikes Anna

Elindultak a versenyzők az Ázsia Expressz forgatására, Krausz Gábor és Mikes Anna próbáltak felkészülni a megpróbáltatásokra.

Pénteken útnak indultak a versenyzők az idei Ázsia Expressznek otthont adó Fülöp-szigetekre. A reptéren gyülekeztek a párosok: Cserpes Laura és Cserpes István, Jolly és Szuperák Barbara, , Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv, Mikes Anna és Krausz Gábor, Sáfrány Emese és Béres Anett, Till Attila és Stohl András, Zámbó Krisztián és öccse, Adrián, valamint Zsigmond Angéla és Mészáros Bende.

A BlikkTV-nek nyilatkozva Krausz Gáborék elmondták, hogy Anna az elmúlt éjszakákon a Fülöp-szigeteki nyelvvel ismerkedett, így pár alapszót már tud, ám kérdéses, hogy ez elég lesz-e a játékban.

Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor Fotó: Trenka Attila

Cserpes Lauráék elmondták, hogy elég rég tudtak apa-lánya programot összehozni, bár közöttük mindig véd- és dacszövetség volt.

Sáfrány Emese igyekezett lelkileg készülni a megmérettetésre, bár számít váratlan helyzetekre is. Mint elmondta, jól kiegészítik egymást társával, Béres Anettal.

Az Ázsia Expressz ötödik évada két országban, a Fülöp-szigeteken és Tajvanon robog majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top