Mészáros Árpád Zsolt is otthagyja az Operettszínházat, 23 év után döntött így

F.C. | 2024. Március 23.
Közösségi oldalán búcsúzott.

Otthagyja az Operettszínházat 23 év után Mészáros Árpád Zsolt. A közösségi oldalán jelentette be a döntését a színész, énekes, ráadásul éppen az 50. születésnapján.

Mészáros Árpád Zsolt Lőrinc barát szerepében a Rómeó és Júlia című musical előadásán a Papp László Budapest Sportarénában 2022. április 14-én – Fotó: MTI/Mohai Balázs

23 év után 23-án az 50. szülinapomon a Színházak éjszakáján el kell válnom az Operettszínháztól. (…) Nagy szerelmeimtől kell megválnom: Rifftől a West Side Storyból, Mozarttól, a Rómeó és Júlia Benvoliojától, A menyasszonytánc Andrásától, Rudolftól, Lefoutól a Szépség és a szörnyetegből, az Abigél Kuncz Ferijétól, elválok az Oltári srácoktól, hello Hello! Igen?!, Ibusár, Csárdáskirálynő, La mancha lovagja, Sybill ..stb – Isten veletek. Megannyi gyönyörű élmény ér véget a velem beharangozott Jekyll és Hyde-dal – aminek csak a promóciójára használtak” – írja posztjában, melyben az okokat sem rejti véka alá.

“A jelek – értsd: a jelenlegi vezetőség magabiztos, teljes érdektelensége – (hatalmuk által rám nem kényszeríthető szakmaisága) arra figyelmeztettek, hogy itt már nincs helyem, szerepem, lehetőségem. (…) A jelenlegi vezetőség sokszor (néha már, már, megalázva személyem) úgy éreztette, hogy nem az én művészetemre, élethez való hozzáállásomra, a fiatalok megannyi biztatására, tanítására, felkarolására van már szükség ITT. (…) Fájdalmas látni, hogy tégláról téglára rombolják le “üldözési mániás nem biztosan hozzáértő emberek” – indokolta távozását.

Múlt hónapban Sándor Péter és Kerényi Miklós Máté is távozott az Operettszínházból. Sándor Pétert elküldték, miután nem tartották megfelelőnek a viselkedését az utóbbi időben, Kiskeró pedig 30 év után felmondott.

Exit mobile version