nlc.hu
Sztárok

Kerényi Miklós Máté távozik a színházból

Kerényi Miklós Máté 30 év után elhagyja az Operettszínházat

Szeptembertől már nem láthatják a nézők.

Kerényi Miklós Gábor fia a jelenlegi évadot még végigjátssza, de szeptembertől már nem a színházban folytatja pályafutását. A színész a döntését nem indokolta. Kerényi Miklós Máté 30 év után távozik az Operettszínházból, a búcsúját a közösségi oldalán, ide kattintva olvashatod el! Az Operettszínház egyik legfoglalkoztatottabb színészének számított, többek között olyan darabokban láthattuk, mint a Mágnás Miska, a Rómeó és Júlia vagy a Csárdáskirálynő.

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté (Fotó: Schumy Csaba)

Ahogy korábban mi is megírtuk, múlt héten az nlc-nek nyilatkozó Sándor Pétert elküldte az Operettszínház, miután nem tartották megfelelőnek a viselkedését az utóbbi időben. Kerényi Miklós Máté bejelentésével így két művészt is elveszített a teátrum rövid időn belül.

Gyerekként kezdte 

Kerényi Miklós Mátét gyerekként ismerhette meg a színházkedvelő közönség, hiszen 12 évesen már színpadon játszott. Ez mondjuk nem túl meglepő annak fényében, hogy édesapja, Kerényi Miklós révén ebbe a közegbe született bele. Ugyanakkor Kiskeró megjárta a szamárlétrát, és igazán akkor kezdett el szárnyalni a karrierje, miután elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskola musical szakját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top