nlc.hu
Sztárok

Kerényi Miklós Máté a Madách Színházban

Kiderült, hol folytatja az Operettből távozó Kerényi Miklós Máté

Egy színházban fog dolgozni a menyasszonyával.

Megújult a Jézus Krisztus Szupersztár szereposztása. A Madách Színház sikerelőadásának egyik legnagyobb szerepében ezentúl többek között Kerényi Miklós Mátét láthatjuk. Az Operettből 30 év után távozó színész lesz Andrew Lloyd Webber klasszikusának új Heródese – írja a Blikk.

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté a TV realityjében, a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Kerényi Miklós Máté ezentúl egy teátrumban játszik majd a párjával, ugyanis Kardffy Aisha a Madách Színház Six című előadásában szerepel.

Kiskeró amúgy még sosem lépett színpadra a Madáchban, és ő az egyetlen, aki 15 évvel a bemutató után új szereplőként áll színpadra a körúti színházban.

Az, hogy mi állhatott Kerényi felmondásának a hátterében, egy kollégája a következőket árulta el korábban: “Valószínűleg elege lett abból a rossz hangulatból, ami az elmúlt időszakban a színházban uralkodik. Sokan szomorú arccal, gyomorgörccsel érkeznek dolgozni. Szétesőben van a társulat, sorra állnak fel azok a kollégák, akikkel Máté is folyamatosan együtt dolgozott az évek hosszú során át.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top