nlc.hu
Sztárok

Kerényi Miklós Máté döntése

Ezért távozhat az Operettszínházból Kerényi Miklós Máté

Ezek állhatnak a döntés hátterében.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Kerényi Miklós Máté 30 év után otthagyja az Operettszínházat. Bár eddig nem lehetett tudni róla, egy a neve elhallgatását kérő kollégája beszélt arról, mi állhat a felmondásának hátterében. „Valószínűleg elege lett abból a rossz hangulatból, ami az elmúlt időszakban a színházban uralkodik. Sokan szomorú arccal, gyomorgörccsel érkeznek dolgozni. Szétesőben van a társulat, sorra állnak fel azok a kollégák, akikkel Máté is folyamatosan együtt dolgozott az évek hosszú során át. Nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, de megértjük a döntését” – fogalmazott egy művész a Blikknek. Ám nem ő volt az egyetlen!

„Néhány hete a nézők is meglepődtek, hogy miért az 53 éves Homonnay Zsolt művészeti igazgató játszotta Istvánt, amikor ott volt Máté is. Bár kétségtelen, Zsolt kiváló színész, erre a szerepre talán már kissé túlkoros, emiatt a sminkeseknek és a maszkosoknak is több dolguk volt. Azt hallottam, a nézők hangot is adtak a nemtetszésüknek, ám megbíztak valakit, hogy törölgesse az érkező negatív kommenteket az Operett közösségi oldalán” – mondta egy másik kolléga a lapnak. Kerényi Miklós Máté egyelőre nem reagált az elhangzottakra. 

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top