nlc.hu
Aktuális

Peller Károly Kerényi Miklós Máté távozásáról

Peller Károly megszólalt Kerényi Miklós Máté távozásáról az Operettszínházból

Sándor Péter is kommentálta a hírt.

Ahogy mi is megírtuk, Kerényi Miklós Máté közösségi oldalán jelentette be, hogy 30 év után távozik az Operettszínháztól. Bejegyzésében elárulta, szeptembertől már nem áll színpadra a színház egyik legfoglalkoztatottabb színésze. 

A színész hozzátette, hónapokig vívódott, mire meghozta a döntését és annyit elárult, nyilvánvalóan egy ilyen horderejű lépés nem csupa jó dolgok következménye. Kerényinek a bejegyzéséhez csak úgy özönlöttek a kommentek. A múlt héten kirúgott Sándor Péter például szívecskés emotikonokkal jelezte támogatását. Peller Károly kollégája azonban hosszabban is kifejtette a véleményét.

Peller Károly

Fotó: Schumy Csaba

 

Sokszor voltunk váltótársak! Sok mindent máshogy láttunk és mégis nagyon jókat tudtunk beszélgetni… vagy vitázni… mert az is a normális kommunikáció része! Egyben mindig közös volt és lesz a cél: jó színházat csinálni! A nézők és a magunk örömére! A színház ott van, ahol mi vagyunk! A közönségednek ott lesz a SZÍNHÁZ, ahol TE vagy

 – írta a színész a bejegyzéshez, amelyet ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top