Aktuális

Veréb Tamás szerelmi háromszögbe keveredett

A színész ezúttal egy családapa karakterét alakítja majd a színpadon. Feleségét – aki titkos viszonyba kezd – Muri Enikő formálja meg a bűnüggyel fűszerezett rockmusicalben, a Gyilkos Balladában.

Szinte egy szabad perce sincs a párját szeptemberben eljegyző Veréb Tamásnak, aki a koncertezés mellett a színházi felkéréseknek is eleget tesz. A nézők legnagyobb örömére hamarosan két darabban is színpadra lép.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„December közepén Kerényi Miklós Gábor rendezésében kerül bemutatásra az Átriumban a Gyilkos Ballada, amelyben egy irodalomprofesszor családapa, Michael karakterébe bújok. A darabban a sitcomokat megidéző humor is jelen van, de ahogy a címből is kiderül, a történet gyilkosságba torkollik. Szerelem, szenvedély és indulatok: egy szerelmi háromszög története ez, amelyben Muri Enikővel, Simon Panna Boglárkával és Kerényi Miklós Mátéval lépünk színpadra. A próbák után treníroznom kell magamat arra, hogy »kijöjjek« a szerepből, ami nem könnyű, hiszen ennek a karakternek a bőrében 1000 fokon kell égni” – árulta el az RTL Klubon látható Édesítőben az Operettszínházból tavaly távozó színész, aki a Pesti Magyar Színházban A kincses sziget premierjére is készül.

Adásfotó: ÉdesítőGyilkos Ballada (Fotó: Tóth Arnold)

Ebben az előadásban három karaktert is alakítok. Igazi kihívás ez számomra. Idővel biztos alakulnak ki olyan technikák, amelyek segítségével még könnyebb »letenni« a szerepeket. Hazafelé a kocsiban ülve már tudatosan készítem magam arra, hogy ellazuljak, ne a színházi munkán pörögjek. Tudni kell elengedni a munkát, a szerepeket. Nagyrészt sikerül is, de ez nem könnyű feladat egy-egy próba vagy előadás után. Számomra erről is szól a színházi szakma, hogy le tudjam »küzdeni« a karaktereket magamról és újra Veréb Tamás lenni” – vallotta be a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top