nlc.hu
Sztárok

Kerényi Miklós Máté akkor és most

Rémlik, hogy hosszú hajjal és hetyke bajusszal ismertük meg Kerényi Miklós Mátét?

Lehet, hogy te már nem emlékszel, hogyan festett tojáshéjjal a fenekén, épp ezért segítünk felidézni azokat az időket, amikor Kiskeró berobbant a köztudatba.
Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Mátét gyerekként ismerhette meg a színházkedvelő közönség, hiszen 12 évesen már színpadon játszott. Ez mondjuk nem túl meglepő annak fényében, hogy édesapja, Kerényi Miklós révén ebbe a közegbe született bele. Ugyanakkor Kiskeró megjárta a szamárlétrát, és igazán akkor kezdett el szárnyalni a karrierje, miután elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskola musical szakját.

Azóta számtalan szerepben megfordult már, bizonyítva, hogy az operett műfaja él és virul, sőt, külföldön is turnézott, ahol szintén a hungarikumnak számító zsánert népszerűsítette. Máté ugyanakkor a TV2 Párharc műsorában is feltűnt, kedvesével, Aishával, akivel 2018 óta alkotnak egy párt, már az eljegyzésre is sor került.

A színész számára a színpad és jegyese mellett a kisfia, Ádám a legfontosabb, aki Dancs Annamarival kötött házasságából született. Az egykori pár a mai napig nagyon jó viszonyt ápol, de ahogyan korábbi cikkünkből kiderült, több fontos nő is van a színész életében.

Mátét annak idején bajusszal, állig élő hajjal ismertük meg, 2005 óta azonban nagyon sok idő eltelt – és ő is sokat változott.

Kerényi Miklós Máté fiatalon
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top