nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi ˝elhagyta˝ szeretőjét a szerelemért

Balázs Andi az igaz szerelmet választotta a szeretője helyett

Balázs Andi meg is indokolta nagy döntését.

A Karinthy Színház sztárja döntésre kényszerült. Balázs Andi pedig végül az igaz szerelmet választotta a szeretője helyett. Bár igencsak ködös lehet ez a megfogalmazás a mindenki által kedvelt színésznőtől, csupáncsak annyit takar, hogy a művésznő a televíziózás világa helyett a színházat választotta. 

Az utóbbi időben megsokasodtak a színházi elfoglaltságaim, hála a jó Istennek. A Karinthyban az én kedvemért poroltak le két színdarabot is, ami rendkívül megtisztelő. Szóval döntést kellett hoznom a szerelmem és a szeretőm között. Ez persze nem zárja ki, hogy néha-néha a szeretőm karjaiban találjam magam, így az is lehet, hogy a Csináljuk a fesztivált! zenés showműsor zsűrijében is újra láthatnak majd a nézők. Egy biztos: a színház számomra örök szerelem

 

– mondta a művésznő, akinek a munkáján kívül még egy szerelme van.

Balázs Andi

Balázs Andi (Fotó: TV2)

Hosszan tartó szerelem az övék

Andi és párja már több mint két évtizede alkotnak egy párt, évfordulójuk alkalmából pedig a következő sorokat írta még a tavalyi évben a színésznő:

„Ma van a 21. évfordulója annak, hogy kijelentettem, hogy »most nem lehetek szerelmes, mert épp vizsgaidőszak van«. Aztán persze beleestem, mint vak ló a gödörbe. Ez volt április 5-én hajnalban. Aztán udvarolni kezdett. Komolyan! Elhívott kávézni és én csak bámultam bele a kék szemébe és megpróbáltam értelmes arcot vágni” – idézte fel több mint 20 éves emlékeit Andi.

„Ezután hazautazott a szülőfalujába, és mikor újra találkozott az anyukájával, ő csak annyit kérdezett, látva, hogy a lányát szó szerint elvarázsolta valaki, „Ki az a fiú?!”
„Konkrétan egy lila ködbe burkolózva álltam ott réveteg tekintettel, mikor azt rebegtem »Gábor«. Aztán sikeresen levizsgáztam és összebútoroztunk” – mesélte tovább.

„Pont úgy, ahogy azt vártam, a jeges hisztéria, vagyis én, élni kezdett a nyugalom szobrával. Ennek ma 21 éve. Boldog vagyok ezzel a sráccal. Nem tudom, hogy tud engem elviselni, de hálás vagyok neki ezért” – lelkendezett tovább Andi az évfordulójuk alkalmából.

Mivel hamarosan újra itt van az ominózus dátum, alig várjuk már, hogy ez alkalommal hogyan köszönti majd fel párját a tehetséges művésznő! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top