nlc.hu
Sztárok

Botrány a Next Top Model Hungary-ben

Next Top Model Hungary: Összeroppantak és zokogásban törtek ki a lányok, mikor megtudták, hogy átalakítják a frizurájukat

Alaposan megviselte a lányokat a hajkoronájuk átformálása.

Rengeteg drámai pillanatot láthattunk a Next Top Model Hungary vasárnapi adásában is, ahol a lányok könnyeiket visszafojtva – vagy kiengedve – vették tudomásul, hogy mi vár rájuk az adásban. 

A Next Top Model Hungary zsűrije

A Next Top Model Hungary zsűrije (Fotó: TV2)

A lányoknak ugyanis egy 15 perces profi fotózáson kellett részt venniük, amelyhez azzal az ötlettel állt elő a zsűri, hogy a képek készítése előtt egy kis felfrissítést is adnak nekik. Ez azonban nem egy egyhetes pihenést jelentett számukra a Balaton partján, hanem egy külső megújulást, ami egyes lányok esetében hajvágást, míg egy másik esetben hajfestést jelentett a versenyzők számára. 

Volt, aki teljesen összetört

A lányok – teljesen érthető módon – felemás érzésekkel fogadták ezt az ötletet, néhányan pedig nagyon korán összezuhantak a bejelentés kapcsán. Polgárdi Léna Anna például már a hajvágás előtt sírógörcsöt kapott. Könnyeivel küzdve vette tudomásul, mi vár rá, egyszerűen sehogy sem tudta visszafogni az érzéseit. 

Hawa sem állt készen egy ilyen drasztikus átváltozásra, teljesen kibukott a dolog kapcsán, és végül Ördög Nórának kellett lelket öntenie belé. Választása azonban nem nagyon volt, be kellett vállalnia az átalakulást, feladni ugyanis nem szerette volna a versenyt.

Szintén nehéz pillanatokat élhetett át Naledi is, aki zokogásban tört ki, mikor megtudta, milyen brutális átváltozás vár rá. Szívszorító történetét a nézőkkel is megosztotta az elkeseredése kapcsán, rövid haja miatt ugyanis sokat bántották korábban, így kvázi védekezésből növesztett hosszú hajat, ami mostanra már a védjegye lett.

Az adás végén arra jutottak, hogy a műsorból Polgári Léda Annának és Keveházi Lilinek kell távoznia. Polgári Léda egyébként a kiesés után úgy érezte, hogy a hajvágás okozta kiesését, hiszen a fotózás pillanatában még nem tudott megbarátkozni új, bár az ő esetében nem éppen drasztikusan megváltozott hajkoronájától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top