7 sztárpár, akik titokban szakítottak

nlc | 2024. Március 29.
Akadnak, akik már több mint tíz éve nem voltak együtt, mire a nyilvánosság is tudomást szerzett volna a különválásukról.

Reflektorfény de vagy oda, a most következő sztárpároknak olyannyira sikerült jól titkolniuk a magánéletüket, hogy a nyilvánosság csak hónapokkal, vagy akár évekkel később szerzett tudomást arról, hogy már nincsenek együtt. Vannak közöttük, akik hivatalosan is különváltak, de olyanok is, akik annyira jóban maradtak, hogy ha nem tudnánk, továbbra sem tűnne fel, hogy szakítottak.

Meryl Streep és Don Gummer

Tavaly októberben jelentették be, hogy Meryl Streep és férje, Don Gummer, akivel 1978-ben kötött házasságot, már 6 éve külön élnek és a válás mellett döntöttek. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Lisa Bonet és Jason Momoa

Lisa Bonet és Jason Momoa 2022-ben jelentették be szakításukat, ekkor azonban már közel két éve nem voltak együtt. Utóbb kiderült, a különválásuk hivatalos dátuma 2020. október 7. volt, a harmadik házassági évfordulójuk. Bár már hivatalosan is elváltak, szoros barátságot ápolnak és megosztják két közös gyermekük felügyeleti jogát is. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith 2023-ban, Worthy című memoárjának megjelenése előtt egy interjúban elárulta, hogy ő és Will Smith 2016-ban elváltak, de nem tervezik, hogy törvényesen is véget vetnek 26 éve tartó házasságuknak. (Fotó: P. Lehman/Future Publishing via Getty Images)

Rhea Perlman és Danny DeVito

Rhea Perlman 2023 májusában beszélt arról először nyilvánosan, hogy ő és Danny DeVito még mindig házasok, annak ellenére, hogy 2012-ben különváltak. A pár továbbra is rendszeresen közösen jelenik meg rendezvényeken, vörös szőnyeges eseményeken. (Fotó: Michael Buckner/Variety/Penske Media via Getty Images)

Florence Pugh és Zach Braff

Florence Pugh és a nála 21 évvel idősebb Zach Braff 2022 elején vetettek véget 3 évig tartó kapcsolatuknak, a szakításról azonban a színésznő csak az év augusztusában beszélt. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Olivia Wilde és Jason Sudeikis

2020 novemberében derült ki, hogy Olivia Wilde és Jason Sudeikis, akivel 2011 óta alkottak egy párt és két közös gyermekük született, felbontották eljegyzésüket. A szakításra még az év elején került sor, ám hónapokon át titokban tartották. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Critics Choice Association)

Helena Bonham Carter és Tim Burton

Helena Bonham Carter és Tim Burton még 2014 eleján váltak külön, de csak közel egy év elteltével jelentették be ezt a nyilvánosság előtt is. (Fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

via

Exit mobile version