nlc.hu
Sztárok

Kiss Kató Zámbó Jimmy-ről

Zámbó Jimmy el lett átkozva – állítja a halottlátó

Kiss Kató már azt is tudja, mikor reinkarnálódik a Király.

Személyesen nem ismerte, de óriási rajongója volt Zámbó Jimmynek, még a temetésére is elment Kiss Kató, halottlátó, aki szerint a legendás énekes vissza-visszajár a halála óta, nagyon sokat van a szerettei, a fiai mellett, illetve magát a tragédia helyszínét is látogatja. 

“Jimmy-vel azért történt ez az egész tragédia, mert neki már voltak igencsak olyanok, akiknek szúrta a szemét. A személye, a munkássága, a sikere, a királysága, a birodalma, és tulajdonképpen – ki merem mondani, – hogy el lett átkozva”jelentette ki a Fókuszban.

Kiss Kató azt is elárulta, hogy mit szól ahhoz a Király, hogy még mindig heti szinten foglalkozik vele a sajtó, a média: “Mondhatjuk azt, hogy valahol, idézőjelesen, ez neki egy elismerés, hogy még mindig foglalkoznak vele, és benne maradt a köztudatban.”

Arra a kérdésre, hogy az elmúlt 23 év alatt megnyugodott-e Jimmy lelke, a  következőket mondta a halottlátó: “A lelke nem boldogult meg, a megbékéléssel most már egy szinten van, és főként azért, mert most már készül arra, hogy leszülethessen újra a földi létbe.” Kiss Kató érzése szerint a reinkarnáció nagyon is közel van. “Gyermekei közül, ahol legelőször fog a gyermekáldás beköszönteni, ott fog Jimmy visszatérni. Öt éven belül ez mindenképpen teljesül. (…) Megérzésem szerint én arra szavazok, hogy fiú gyermek képében jön majd vissza. (…) Csak akkor kapja meg a leszületés jogát, ha minden haragot felülír, és minden neheztelést kiír magából egy lélek, mivel Jimmy leszületni készül, így egyeneságban ott van, hogy megbocsátott mindenkinek, de voltak olyanok, akikre neheztelt” – állítja.

A legendás énekes halálával kapcsolatban a halottlátó meg van arról győződve, hogy nem szándékos öngyilkosság történt. “Inkább nevezném egy nagyon abszurd helyzetnek, illetve véletlennek” – mondta.

Ami pedig A Király című sorozatot illeti, Kiss Kató úgy érzi, Jimmy elégedett a róla készült szériával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top