Ijesztő, ami G.w.M exével történt

F.C. | 2024. Április 01.
Durva átverés áldozata lett Nagy Melanie. Nem érti, hogy történhetett ilyen.

Csalók posztolgatnak G.w.M exe nevében. Nagy Melanie is áldozatául esett az internetes kamuoldalaknak. A kétgyermekes anyuka az ijesztő élményeiről az Egy este Lillánál! TikTok live show-ban mesélt. Elmondása szerint valaki visszaél a nevével és a fotóival, ráadásul olyan képeket is megoszt, amelyek neki nincsenek is meg – írja a Ripost.

Ezúttal Nagy Melanie-ra csaptak le a csalók – Fotó: RTL

Nagy Melanie már többször is belefutott abba a Facebook-oldalba, ami az ő neve alatt megy, miközben nem is az övé. A kamuprofil kezelője ezreket vert át, és ehhez még a sztáranyuka gyerekeit is felhasználta. Fogalma sincs arról, hogy ki az, aki ezt a fiókot üzemelteti, viszont – mint mondja – eléggé hátborzongatónak találja, hogy olyan fotókat is közzétesz, ami még Melanie-nak nincs is meg. 

“Aki csinálta ezt a fiókot, már több ezer követőt gyűjtött a nevemben. (…) Olyan képei is vannak a gyerekekről, amelyek nekem nincsenek is meg” – panaszkodott a kétgyermekes celeb, aki amúgy sminkel és műsort vezet. Megjegyezte: már megtette a szükséges lépéseket a kamuoldal felhasználója ellen.

Nagy Melanie nevét egyébként 2022 januárjában ismerte meg az ország, miután akkori párja, G.w.M bejelentette a közösségi oldalain, hogy Kulcsár Edina az új szerelme.

Exit mobile version