nlc.hu
Sztárok

Meggyilkolták Nagy Melanie unokaöccsét

Több mint 15-ször szúrták meg G.w.M exének unokaöccsét, elszámolási vita során végzett vele az ismerőse

Nagy Melanie egész családját sokkolta a tragédia.

Több mint 15-ször szúrhatta mellkason, szívtájékon, nyakon és arcon G.w.M exének, Nagy Melanie-nak a 29 éves unokaöccsét az 30 éves férfi, akit ma letartóztattak – értesült a Tények. K. Richárd a Gyálon élő nagyszülei udvarán végzett barátjával egy elszámolási vita után, majd egy lomokkal teli disznóólba rejtette a holttestet. Itt találták meg a rendőrök a két nappal korábban eltűnt áldozatot.

Nagy Melanie és a brutálisan meggyilkolt unokaöccse, K. Richárd - Forrás: TV2 / Tények - videó

Nagy Melanie és a brutálisan meggyilkolt unokaöccse, M. György – Forrás: TV2 / Tények – videó

Állítólag a 80 év körüli nagymamája otthon is volt, amikor az unokája az udvarán megölte M. Györgyöt. Korábban barátok voltak, de összevesztek a pénz miatt. K. Richárd aznap megkérte Györgyöt, hogy vigye el őt Gyálra, a nagyszülei házához. Szóváltásba keveredtek egy elszámolási vita kapcsán, majd megölte.

A környékbeliek szerint a Gyálon élő nagyszülők csendes emberek, nem értik, hogy keveredhettek bele egy brutális gyilkossági ügybe.

A gyilkos – aki ellen több elfogatóparancs is érvényben volt – a bíróságon búcsúzott el a feleségétől és a kisgyerekétől.

Nagy Melanie egész családját sokkolta a tragédia.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top