nlc.hu
Sztárok

Visszaéltek Nagy Melanie nevével, arcával

Ijesztő, ami G.w.M exével történt

Durva átverés áldozata lett Nagy Melanie. Nem érti, hogy történhetett ilyen.

Csalók posztolgatnak G.w.M exe nevében. Nagy Melanie is áldozatául esett az internetes kamuoldalaknak. A kétgyermekes anyuka az ijesztő élményeiről az Egy este Lillánál! TikTok live show-ban mesélt. Elmondása szerint valaki visszaél a nevével és a fotóival, ráadásul olyan képeket is megoszt, amelyek neki nincsenek is meg – írja a Ripost.

Nagy Melanie,

Ezúttal Nagy Melanie-ra csaptak le a csalók – Fotó: RTL

Nagy Melanie már többször is belefutott abba a Facebook-oldalba, ami az ő neve alatt megy, miközben nem is az övé. A kamuprofil kezelője ezreket vert át, és ehhez még a sztáranyuka gyerekeit is felhasználta. Fogalma sincs arról, hogy ki az, aki ezt a fiókot üzemelteti, viszont – mint mondja – eléggé hátborzongatónak találja, hogy olyan fotókat is közzétesz, ami még Melanie-nak nincs is meg. 

“Aki csinálta ezt a fiókot, már több ezer követőt gyűjtött a nevemben. (…) Olyan képei is vannak a gyerekekről, amelyek nekem nincsenek is meg” – panaszkodott a kétgyermekes celeb, aki amúgy sminkel és műsort vezet. Megjegyezte: már megtette a szükséges lépéseket a kamuoldal felhasználója ellen.

Nagy Melanie nevét egyébként 2022 januárjában ismerte meg az ország, miután akkori párja, G.w.M bejelentette a közösségi oldalain, hogy Kulcsár Edina az új szerelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top