nlc.hu
Sztárok

Nagy Melanie új élete

Nagy Melanie nem tétlenkedik: sminkel és műsort vezet

Új életet kezdett.

Nagy Melanie a Tükröm, tükröm című műsorban (melynek ő a műsorvezetője) minden alkalommal egy-egy vállalkozó szellemű hölgyet szépít meg a csapatával.

Nagy Melanie

Nagy Melanie (Fotó: DikhTV)

„Régóta dédelgetett álmom volt egy ilyen műsor. 18 éves korom óta dolgozom sminkesként, amely szakmával még anno az egyetem mellett kezdtem pénzt keresni. Akkor még nem gondoltam, hogy hosszútávon ebben a szakmában fogok dolgozik, elsősorban szerettem volna jól megtanulni sminkelni, főleg magamat. Évekkel ezelőtt nem is volt még annyira felkapott ez a terület. Aztán amikor a sminkes oktató, akinél tanultam azt mondta, hogy tehetséges vagyok és megkért, ugorjak be helyette egy munkára azonnal mélyvízbe kerültem. Rögtön egy címlapfotózással kezdtem és azóta is dolgozom sminkesként” – idézte fel a kezdeteket Nagy Melanie. A fiatal édesanya nevét 2022 januárjában ismerte meg az ország, miután párja, G.w.M. bejelentette a közösségi oldalain, hogy Kulcsár Edina az új szerelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top