nlc.hu
Sztárok

Nagy Melanie a szakításról mesélt

Nagy Melanie: „A férjemnek tekintettem Márkot, amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam”

Melanie élete mostanra egyenesbe jött.

G.w.M. élete egyik legboldogabb időszakát éli, ugyanis nem olyan régen feleségül vette szerelmét, Kulcsár Edinát, aki alig egy hete életet adott közös kislányuknak, Amarának. A szerelmüknek azonban ára volt, mivel egy évvel ezelőtt mindketten egy hosszú párkapcsolatból léptek ki a másik kedvéért. 

A rapper nemcsak volt barátnőjét, Nagy Melanie-t hagyta el, hanem két közös gyermeküket is. Melanie-nak nem csak az elhagyatottság és a megcsalás tényével kellett megküzdenie, hanem azzal is, hogy egyik pillanatról a másikra a média középpontjába került. Ezt ő hamar kihasználta, saját műsort kezdett vezetni, és elkezdte építgetni a karrierjét. Azok a napok viszont mostanáig rossz emlékként maradtak meg benne. 

Nagy Melanie

Fotó: RTL

„Én a szívem legmélyebb szeretetéből szültem a két gyerekünket, ezért a férjemnek tekintettem Márkot. Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam, de adtam időt magamnak; kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. Elég volt ennyi idő, hogy megrázzam magam, majd jöttek a mindennapi teendők, ami mellett a munkára összpontosítottam, és a megjelenésemre is ügyelnem kellett. Nagy segítségemre volt a környezetem, leginkább a műsorvezetőtársam, Szandi, aki szintén egyedülálló édesanya. A siker felé vezető úton az első, amit megtanultam: merjük elfogadni a segítséget” – magyarázta a HOT! magazinnak Melanie, aki ma már büszke arra, hogy ezt jó irányba tudta fordítani.

„Anyukák ezrei maradnak egyedül, semmivel nem érzem magam másabbnak náluk. Annyi a különbség, hogy az én életem legnehezebb időszaka a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Lépéskényszerben voltam, és egy év után büszkén mondhatom, hogy van látszata annak az energiának, amit belefektettem. Fontos, hogy amikor az ember a legelveszettebbnek érzi magát, a legkilátástalanabbnak látja a helyzetét, akkor sem szabad szétesni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top