nlc.hu
Aktuális

40 milliós tartozással maradt magára Nagy Melanie

40 milliós tartozással maradt magára G.w.M exe, Nagy Melanie

Egyelőre nem tudja, hogyan oldja meg az adósságai rendezését.

Egy évvel ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és G.w.M, hogy összejöttek. Előtte egy hónappal a rapper a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy a kapcsolata megromlott a gyermekei anyjával, ezért elköltözött otthonról. A volt párját, Nagy Melanie-t meglepetésként érte, hogy exe összejött a szépségkirálynővel, amiről sok helyen nyilatkozott akkoriban. Ma az RTL Reggeli vendége volt, ahol az elmúlt egy évét összegezte.

Nagy Melanie

Fotó: RTL

„Jól vagyok és bármennyire kaotikus volt az elmúlt évem, minden olyan célt elértem, amit kitűztem magam elé. Persze a legfontosabb, hogy reális célokat tűzzön ki maga elé az ember. Nekem az volt a fontos, hogy felépítsem önmagam, találjak munkát és helyrehozzam az anyagi biztonságunkat” – kezdte a beszámolóját Nagy Melanie

„Amíg nem zárult le az ügy (az elválás – a szerk.), addig nem akartam beszélni róla. Most már aláírtuk a szerződéseket és nem titok, hogy 40 millió adóssággal maradtam két gyerekkel, ami azért elég sok. Minden, ami a nevemen volt adósság, az mind így maradt, ezt nekem kell megoldanom. Akiktől kölcsönkértünk, azoknak is nekem kell visszaadni. Voltak hírek, hogy én hatalmas összegeket kértem gyerektartásra, ami nem tudom, honnan jött, de annak az összegnek a negyedét kaptam meg” – részletezte a rádiós műsorvezető.

Mint kiderült, egyáltalán nem beszélnek G.w.M-mel, a láthatást azonban továbbra is biztosítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top