nlc.hu
TV-sztárok

G.w.M. és Nagy Melanie együtt mutatkoztak

„Úgy tűnt, minden rendben köztük” – lehetséges, hogy megtört a jég G.w.M. és exe között

Az exek nyugodtan beszélgettek sétálgatás közben.

Az év elején robbant a hír, hogy Kulcsár Edina elhagyja férjét, Szabó András Csutit, majd össze is jött Varga Márk, G.w.M. néven futó rapperrel, aki szintén egy házasságból lépett ki.

G.w.M.

G.w.M. (Fotó: Instagram)

G.w.M. exe, Nagy Melanie nehezen viselte a különválást, és sokáig támadták egymást a médián keresztül és a közösségi oldalaikon. Azóta kiderült, hogy a rapper és Edina közös gyermeket várnak, melynek mindketten nagyon örülnek. Az exek viszont inkább hallgattak a hírrel kapcsolatban. 

Most viszont olyan felvételek kerültek a Borshoz, melyek alapján úgy tűnik, rendeződött Melanie és G.w.M. viszonya. 

„Vasárnap este nyolc óra körül sétálgattam a környéken, ekkor lettem figyelmes G.w.M-re és Melanie-ra. Valami olyasmiről beszélgettek, hogy a ruhák kihez kerülnek majd, valamint egy igen értékesnek tűnő órát is emlegettek, hogy az végül kié lesz. Aztán beültek egy pubba, ami elég népszerű az utcában. Úgy tűnt, minden rendben köztük” – nyilatkozta a lapnak egy olvasó, aki fotót is készített a volt párosról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top