nlc.hu
Sztárok
Survivor Iliász Az álommelóban

A Survivor-győztes Iliász is Az álommeló jelöltjei között

Ő is beszállt az elnöki asszisztensi pozíció elnyeréséért vívott küzdelembe.

Az álommeló 7. részében két új jelölt érkezik az irodába, akik között egy ismerős arc is feltűnik: Iliász, a Survivor korábbi győztese – derül ki a keddi adás előzeteséből.

Survivor Iliász Az álommelóban - Fotók: Sajtóklub

Survivor Iliász Az álommelóban – Fotók: Sajtóklub

Ha valakinek ismerős lehetek, akkor az azért van, mert a Survivor reality-t sikerült megnyernem” – árulta el a jelölttársainak.

A bemutatkozások után Balogh Levente ismerteti az új feladatot: a jelölteknek olyan címlapfotót kell készíteniük róla, amiket később akár hazai vagy nemzetközi magazinok is felhasználhatnak.

Shweirif Márk Iliász 2017-ben nyerte meg a Survivort, így akkor 20 millió forinttal lett gazdagabb lett. A 17 játékos közül a Holtak szigetéről visszatérő, libanoni származású fiatalember lett a bő másfél hónapig tartó túlélőshow nyertese.

Iliász egy kiélezett vokspárbajban diadalmaskodott Ferivel (j) szemben a döntőben - Fotó: Sajtóklub

Iliász egy kiélezett vokspárbajban diadalmaskodott Ferivel (j) szemben a döntőben – Fotó: Sajtóklub

 

Iliász lett a 2017-es Survivor győztese - Fotó: Sajtóklub

Iliász lett a 2017-es Survivor győztese – Fotó: Sajtóklub

A szigeteken megtanultam, hogy az ember addig nem is tudja, milyen iszonyatos kitartásra képes, amíg a kényszer nem viszi rá. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült a végsőkig játékban maradnom, hiszen nagyon mélyről tértem vissza. Örülök a 20 milliós fődíjnak, de talán az a legkevesebb, amit itt nyertem. Olyan mentális erőt és új szemléletmódot kaptam, amelyből életem végéig táplálkozhatom. (…) Abban a pillanatban, amikor Bence kimondta a nevemet, megváltozott az egész életem! De felfogni csak akkor tudtam igazán a győzelmet, amikor fölhívhattam a barátnőmet. Neki, érte nyertem meg a Survivort!” – nyilatkozta a győzelem után Iliász, akinek 2021-ben született meg a kislánya, Neszrin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top