Így festett a fiatal Rákay Philip, amikor műsort vezetett a zenetévén

nlc | 2024. Április 03.
Rákay Philip neve nem most került be a köztudatba, hiszen akárcsak Petőfi, ő is fiatalon kezdte bontogatni a szárnyait. Azokból az időkből hoztunk egy videót!

Rákay Philip neve a Most vagy soha! kapcsán az elmúlt időszakban közszájon forog, ám a ma már 52 éves kreatív producer és forgatókönyvíró igazán sok területen kipróbálta magát, mire ide elért. 

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Városi tévétől indult, igazi híresség lett

Bár Philip jó ideje a kamerák mögött csillogtatja meg tehetségét, nem volt ez mindig így: fiatalabb korában műsorvezetőként bukkant fel, először a szekszárdi városi tévében (mindössze 19 évesen!), majd miután megnyerte az MTV Műsorvezető kerestetik című műsorát, a köztévé ifjúsági műsoraihoz szerződtették.

Rádiós műsorvezetőként is sokan megkedvelték akkoriban, az igazi áttörést azonban minden bizonnyal az hozta meg, hogy betette a lábát a zenecsatornák világába. Először a Top TV-ben szerepelt, majd 1997-től nemcsak műsorvezetőként, hanem társalapítóként is sokat tett azért, hogy felfuttassák a Viva Tv elődjét, a Z+ zenecsatornát. 

A több mint negyed évszázada indult zenetévé kezdő csapatában láthattuk Lilut és Sebestyén Balázst is, mellettük Philip mindig is komolyabbnak, visszafogottabbnak tűnt. Íme, egy videó, ezekből a korai évekből. Ugye, milyen sokat változott azóta? 

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Exit mobile version