nlc.hu
TV-sztárok

VIVA műsorvezetők akkor és most

Emlékszel még a VIVA tévé arcaira? Így néznek ki most a műsorvezetők

Neked is fontos szerepet töltött be a csatorna a kamaszkori szocializációdban? Akkor ideje, hogy egy picit nosztalgiázz velünk!
VIVA műsorvezetők

1997-ben indult útjára az első magyar zenei tévécsatorna, ami az MTV mintájára kifejezetten a fiatalokat célozta. Ez volt a Z+, mely nem mellesleg Kovács Ákos Ilyenek voltunk című klipjét vetítette le először. Rákay Philip és Sebestyén Balázs az alapcsapathoz tartozott, mellettük még Nyúl Zsuzsa „Zsu” és Vadon Jani voltak a csatorna első arcai, Lilu csak 1999-ben csatlakozott hozzájuk.

2001-ben a csatornát egy német cég vette meg, akkor egy ideig VIVA+ néven futott, majd 2003 januárjától már csak VIVA néven emlegettük. A csatorna különlegessége abban rejlett, hogy egyrészt ismeretlen arcokra, de mégis egyéniségekre épített, másrészt pedig olyan betekintést engedett a magyar könnyűzenei életbe, amire korábban nem volt példa.

Műsorvezetői közül azóta is sokan a pályán maradtak valamilyen formában, de lássuk, mennyit változtak első szereplésük óta.

Sebestyén Balázs
Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top