nlc.hu
Otthon

Júniusban indul a NickMusic új zenetévé

Új zenecsatorna indul Magyarországon

A NickMusic nevű új zenecsatornát a ViacomCBS a lengyel és a magyar piacon egyszerre vezeti be.

Június elsején az MTV Music 24 újrapozicionálásával jöhet létre a NickMusic, az új zenecsatorna. A csatornán nem lesznek reklámok és támogatott tartalmak sem. A ViacomCBS közleménye szerint az új csatorna

a legmenőbb zenei videó-válogatást kínálja gyerekeknek.

Az új generációk körében legnépszerűbb Top 40 slágerek előadóival teremt kapcsolatot, és az élvonalba tartozó sztárok mellett az örök kedvencek zenei videóit is sugározzák – írja a média1.

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Hogy kikre kell gondolni? Például Shawn Mendezre, Camilla Cabellóra, Ed Sheeranre, Dua Lipára, Justin Timberlake-re vagy épp Ariana Grande-re. A NickMusic célcsoportját a 6-11 éves gyerekek jelentik. Augusztustól a cégcsoport másik zenei csatornája, a VH1 is megváltozik. MTV 00s néven a 2000-es évek elejének könnyűzenéjére összpontosít majd, amivel kiegészíti majd az MTV Hits-en futó aktuális slágereket, valamint az MTV 80s és az MTV 90s korszakos slágereit. Ennek örömére nézzünk is meg együtt egy nem túl fiatalos klipklasszikust:

Jöhet még valami laza?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top