nlc.hu
Sztárok

Megnyitotta boltját Ambrus Attila

Megnyitotta üzletét Ambrus Attila

Ambrus Attila megnyitotta üzletét Szentendrén, és lelkesen nyilatkozott az első hétvége tapasztalatairól, illetve a közeljövő terveiről.

Fordulóponthoz érkezett Ambrus Attila élete. A Viszkis még börtönévei alatt tanulta ki a fazekas szakmát, ez pedig nem csupán múló hóbortnak bizonyult. Azóta saját vállalkozása van és vásárokban árulja kézzel készített tárgyait, aktívan járva az országot. Sikere nem is kérdés, hiszen márciusban jelentette be, hogy hamarosan megnyitja üzletét Szentendrén. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A nyitásra húsvétkor került sor és sok látogatóval sikerült zárni a hétvégét. A Borsnak Ambrus elmondta, feldobottnak és büszkének érzi magát ettől a nagy lépéstől és az első visszajelzésektől. A java pedig úgy tűnik, még csak most következik az eseményeknek: „Még nagyon sok újdonsággal és meglepetéssel készülök, mert nem csak az agyag portékámat fogom értékesíteni. De így is nagyon nagy volt az érdeklődés. Persze nem szeretném elkiabálni, de úgy érzem, nagyon jól haladunk ezzel a kis boltunkkal. Jelenleg a feleségem van a boltban, mert én csütörtökön megyek az ónodi vásárba, így arra készülök. Legközelebb hétvégén tudok a boltban serénykedni” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top