nlc.hu
Sztárok

Pokolivá vált Liptai Claudia külföldi útja

Pokolivá vált Liptai Claudia külföldi útja

Olyan kalandban vett részt Liptai Claudia és családja, amely egyszerre tűnik hajmeresztőnek, izgalmasnak és olykor félelmetesnek is.

Négy napot töltött Spanyolország déli részén Liptai Claudia és családja, ahol egy élményparkba is ellátogattak. Beszámolója szerint a kaland már rögtön az elején halálfélelemmel indult, amikor a helyszín egyik első állomásán kisfia épségéért kezdett izgulni a színésznő. Ezt csak tetézte az a szürreális helyzet, amikor felfedezte, hogy az élményparkban egyúttal temető is található. „Sajnos sehol nem engedik, hogy készítsünk felvételt, ami nem csoda: most éppen a belső szerveim keveredtek össze” – kommentálta az Ördög névre hallgató vasút kipróbálása után Claudia a tapasztalatokat, majd kipróbálták a leghosszabb és legmagasabb hullámvasutat is. „A nap, amikor a családom megmássza a Himaláját” – vágtak neki az élménynek.

 „Annál sokkal biztosabb lábakon áll a mi kapcsolatunk, hogy ebbe kívülről valaki belezavarhasson vagy beleköthessen. Ha otthon minden kerek, és tudjuk az irányokat, akkor nyugodtan vállalhatjuk őszintén az esendőségeinket is” – mondta a közelmúltban Liptai Claudia a házasságáról. Az esendőség vállalását pedig a mostani videó alapján nem korlátozza párkapcsolatára, hanem bátran alkalmazza saját véleményére is, hiszen cseppet sem szégyellte bevallani, hogy bizony több alkalommal is komolyan izgult. Igaz, ennek ellenére is egyértelmű, hogy végül kimondottan élménygazdagra, élvezetesre és emlékezetesre sikerült a kirándulás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top