Meghan Markle Angliába utazik, de gyerekeit továbbra is távol tartja Károlytól

nlc | 2024. Április 09.
Májusban mindenképpen az Egyesült Királyságba kellett látogatnia Harry hercegnek és feleségének, de hogy meglátogatják-e Katalint és Károlyt, az még kérdéses.

Az Entertainment Daily információi szerint Meghan Markle mégis csatlakozik a férjéhez, és ő is az Egyesült Királyságba látogat májusban. Az, hogy a gyerekeket is repülőre ültetik-e, még kérdéses, mivel az egykori színésznő nagyon aggódik Lilibet és Archie biztonsága miatt. A hercegné úgy érzi, hogy fokozott biztonsági szolgáltatásra lenne szükségük a látogatásuk során.

„Harry állítólag könyörgött Meghannek, hogy kísérje el, és azt mondta neki: Nem akarom ezt egyedül csinálni. Harry jobban szeretné, ha a gyerekei és a felesége is rendszeresen ellátogatna a családjához. De Meghan egyelőre hajthatatlan” – írja a lap.

Az tény, hogy a sussexi párnak május 8-án részt kell vennie az Invictus Games 10. évfordulója miatt rendezett istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban. 

További hírek szólnak arról, hogy Harry – miután kiderült Katalin betegsége – olajágat nyújtana testvérének.

(fotó: Profimedia)

Richard Fitzwilliams királyi szakértő ezt mondta a The Sunnak: „A legjobb módja annak, hogy végre közeledjenek egymáshoz az, ha ezt privát módon intézik. Vagyis Meghan stábja ne hívja fel az amerikai lapokat. Most nagyon érzékeny a helyzet Katalin és Károly betegsége miatt.”

Ha Meghan nem engedi el a gyerekeit Angliába, akkor a rákkal küzdő III. Károly továbbra sem láthatja az unokáit élőben.

(fotó. Profimedia)

Exit mobile version