nlc.hu
Sztárok

Így értesült Harry, hogy Katalin hercegné rákos

Így tudta meg Harry és Meghan, hogy Katalin hercegné rákbeteg

Az a hír járja, hogy Harryék már a bejelentés előtt is többször beszéltek Katalinnal diagnózisáról. Most kiderült, hogyan tudták meg a betegséget.

Katalin hercegné pénteken publikálta azt a megrázó videóüzenetet, melyben elmondta, hogy kemoterápiás kezelésen vesz részt, mert rákot diagnosztizáltak nála. Azóta sorra szólalnak politikusok és sztárok is, utóbbiak közül pedig többen is nyilvánosan elnézést kérnek, amiért korábban viccelődtek a hercegné kapcsán keringő összeesküvés-elméletekkel és a Photoshop-bakival. Kim Kardashian és Blake Lively is Instagramon követte meg emiatt rajongóit és a királyi családot.

 

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry és Meghan is üzent a rákbeteg Katalinnak, mielőbbi egészséget és gyógyulást kívántak neki. Több helyen pedig az a hír is felröppent, hogy már a hivatalos bejelentést megelőzően felvették a kapcsolatot vele és többször is beszéltek telefonon. A The Times azonban arról számol be, hogy szó sem volt ilyen beszélgetésekről, valójában Harry és Meghan is úgy értesült a diagnózisról, mint rengetegen mások: a nyilvános videóról készült híradásokon keresztül. 

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top