nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné ezért vállalta, hogy újra kamerák elé áll

Ezért vállalta Katalin hercegné, hogy újra a kamerák elé áll és beszél az állapotáról

Azt talán nem is kell mondani, hogy az elmúlt hetek spekulációi nagyon megviselték.

Egy, a brit királyi családhoz közelálló forrás azt állítja, hogy Katalin hercegné maga fogalmazta meg annak a bejelentésnek a szövegét, amivel tudatta a világgal, hogy rákbetegség miatt megelőző kemoterápiát kap.

„A bejelentés mögött nem annyira az elmúlt hetek drámája állt, aminek persze a hatása bántó volt. Katalin maga miatt vállalkozott a bejelentésre, mert tisztában van vele, hogy közéleti személyiségként nagyobb felelősséggel bír”

–  nyilatkozta az illető, aki hozzátette, hogy a hercegné így tudta megszólítani azokat, akik nem hívei a pletykáknak és az összeesküvéselméleteknek.

A walesi hercegné pénteken este egy érzelmes videóüzenetben közölte, min megy keresztül. Mint elárulta, hatalmas sokkhatásként érte a hír, és egészen eddig mindent megtettek férjével, hogy a hírt titokban tartsák. 

Újságcímlapok Katalin hercegné bejelentése után

Fotó: Justin Tallis / AFP

„Jól vagyok és minden nap egyre erősebb vagyok azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek a gyógyulásban. Az, hogy Vilmos mellettem áll rendkívül sokat jelent nekem és nagy megnyugvást ad. Csak úgy, mint ahogyan a szeretet és a támogatás is, amelyet tőletek kapok. Ez nagyon sokat jelent mindkettőnknek” 

– fogalmazott Katalin, aki azt viszont nem osztotta meg, pontosan milyen daganatos betegséget diagnosztizáltak nála.

A videó közététele után sokan biztosították támogatásukról a hercegnét, még Harry herceg és felesége, Meghan is üzent neki. Természetesen ők is mielőbbi egészséget kívánnak neki, és remélik, hogy Katalin a családjával háborítatlanul koncentrálhat a gyógyulásra.

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top