nlc.hu
Sztárok

Károly király reakciója Katalin hercegné betegségére

Károly király reagált Katalin hercegné betegségére

Károly király is megszólalt Katalin hercegné drámai bejelentése és betegsége kapcsán. Megható, amit mondott.

Katalin hercegné egy megrázó videóüzenettel adta hírül, hogy januári műtétje során rákot diagnosztizáltak nála. A megrendítő üzenetben elmondta, hogy kemoterápiás kezelés alatt áll és arra koncentrál, hogy testileg, lelkileg és mentálisan is napról-napra erősebbé, egészségesebbé váljon. Az egész világot megrendítette az érzelmes bejelentés, a publikálás utáni 2. órában már több, mint 2,5 millió megtekintésnél és több, mint 150 ezer hozzászólásnál járt a drámai post. 

GettyImages

Fotó: Getty Images

A kommentelők kivétel nélkül támogatásukról biztosítják Katalint. “Ő Királyi Fensége, micsoda nagyszerű példát mutatsz a valódi nemesi erényekről, bátorságról és erőről! Isten áldjon meg téged és a drága családodat!” – írja egyikük.  „Csodálatos vagy és annyira sajnálom! Olyan bátor és lenyűgöző, hogy mindezzel a kamerák elé álltál! Minden tiszteletem a Tiéd… A kemoterápia nehéz, én is átéltem, de meg fogsz gyógyulni és tovább fogsz lépni! Briliáns vagy!” – szólalt meg a hercegné sorstársa. „Megszakad a szívem, hogy ezen kell keresztülmennetek a családoddal! Minden nap imádkozni fogok érted, és mindannyian melletted állunk!” – küldte jókívánságait egy újabb rajongó. Rajtuk kívül pedig sorra szólalnak meg még rengetegen.

GettyImages

Fotó: Getty Images

Sorra érkeznek a további reakciók is a hírre: többek közt az Egyesült Királyság miniszterelnöke és a  Fehér Ház sajtószóvivője is mielőbbi felépülést kíván a hercegnének, a BBC híradójának műsorvezetője könnyek között konferálta fel a hírt, Katalin hercegné nagybátyja bejelentette, hogy az események miatt visszalép tévés szereplésétől.

GettyImages/Ming Yeung

Fotó: GettyImages/Ming Yeung

Károly király is megszólalt, akit szintén a közelmúltban diagnosztizáltak rákkal: a 75 éves uralkodó elmondta, mennyire büszke Katalinra bátorságáért. A Buckingham-palota megerősítette, hogy szeretetüket és támogatásukat fogják nyújtani mindkét betegnek a következő időszakban is és megerősítették, hogy Katalin és Károly szoros és közeli kapcsolatban maradtak egymással az elmúlt hetekben, melyet talán csak még erősebbé tett közös küzdelmük.

Forrás: Mirror, People, Forbes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top