nlc.hu
Sztárok

Horoszkóp! Ez vár III. Károlyra és mi történt Katalin hercegnével? 

Elárulják a csillagok: Mi vár III. Károlyra és mi történt Katalin hercegnével? 

Asztrológusunk elkészítette a Windsor-ház tagjainak horoszkópját és meglepő felfedezéseket tett. Károlytól Katalinon át egészen András hercegig elmentünk.

Mi vár a királyra? Mi történt a hercegnével? Harry és Vilmos kibékülnek? Az angol királyi ház körül egyre szaporodnak a kérdések, a hivatalos források pedig nem mindig segítenek a tisztánlátásban. Így tekintetünket az ég felé fordítottuk, hátha a csillagok elárulják, mi zajlik a Buckingham-palota zárt falai között. A csillagok pedig nemcsak beszéltek, de különös titkokat súgtak meg nekünk és a jövőbe is betekintést engedtek.  

Egy pillanatig tart csak az „uralma”

Ha én lennék a Windsor-ház asztrológusa, nem aludnék nyugodtan mostanában. Az éjszakáimat a csillagok vizslatásával tölteném, a nappalaimat meg a királyi család tagjainak kerülésével. Mert nem mindig könnyű elmondani azt, ami a csillagokból kiolvasható, különösen, ha az érintetteknek olyasmit kell megfogalmaznunk, amit azok nem akarnak meghallani. Szóval, ha én lennék a királyi család asztrológusa, nem lennék éppen felhőtlenül boldog a mostani időszak szakmai kihívásaival. De mivel nem vagyok a Windsorok asztrológusa, ezért most teljes nyugalommal osztom meg az nlc. olvasóival mindazt, amit III Károly, Kamilla királyné, Katalin hercegné, Vilmos és Harry hercegek horoszkópjában találtam. – Teszem mindezt az asztrológus hivatás etikájának figyelembevételével. Hiszen a királyi horoszkópok különlegessége, hogy azokon nemcsak az látszik jól, ami az uralkodókhoz tartozik, de az is, hogy mi tartozik ránk, a külvilágra, akiknek az életére az uralkodó horoszkópja hatással lehet. (Jó, értem, ránk magyarokra a Windsor-ház nincs nagy hatással, de remélem, hogy a kíváncsiságunk megbocsátható.) 

A brit királyi család

III. Károlynak az egész családra szüksége van (Fotó: Profimedia)

A palota folyosóin főleg III. Károly elől bújnék el, ha én lennék a király asztrológusa. Mondjuk, ha ezt a címet birtokolnám, akkor ebben már jó nagy rutinom lenne, hiszen Károlyt már trónörökös kora óta kerülném. Miután elkészítettem a királyi család tagjainak horoszkópjait, a legszembetűnőbb az volt, mennyire nem királyi Károly képlete. Na, most ezt hogy mondja el az ember a trón várományosának? Hogy egész életében várni fog a trónra, amit az utolsó pillanatokban szerez csak meg, de csak egy szempillantásnyi időre ülhet rá. Legalábbis történelmi mércével mérve. Főleg az édesanyjához képest, aki a brit birodalom leghosszabban uralkodó királynője volt.

III. Károly horoszkópja – A várakozásra ítélt herceg

A király a Skorpió jegyében, Oroszlán aszcendenssel született 1948. november 14-én. Horoszkópja „tetején” a fogyó Hold mintha azt üzenné: Egész életében titokban kell sóvárognia mindarra, amit annyira szeretne, és mindarra, amiről azt hiszi boldoggá teszi majd. Élete szerelme, a korona, az, hogy nagy tetteket hajtson végre és nyomot hagyjon a történelemben, mind-mind életre szóló, titkos vágyként tűnnek fel III. Károly képletében. Olyan vágyakként, amelyeket túl későn kaphat meg, akkor, amikor már nincs elég lehetősége ahhoz, hogy élvezhesse vágyai beteljesülését. 

Az egész életében várakozó herceg eddig két életre szóló vágyát érte el. Ha későn is, és ha némi botránnyal és titkolózással fűszerezve is, de végül felvállalhatta élete szerelmét. És végül 2022 őszén trónra léphetett. Májusban sokakat meglepett, hogy Kamilla királynét is megkoronázták. Horoszkópjukat összevetve ez kicsit sem meglepő. Károly mindvégig Kamillával együtt látta magát a trónon, és egy percig sem tudta volna elképzelni azt, hogy másvalaki legyen a királynője.  

III. Károly koronázása

A férfi, aki egész életében arra várt, hogy király legyen (Fotó: Profimedia)

A királyi egészség és a történelmi tettek 

„Vajon meggyógyul a király?”– Most ezt a kérdést kapnám lépten-nyomon, ha én lennék a Windsor-ház asztrológusa. És erre a kérdésre nem is olyan könnyű egyenes választ adni. Könnyen gondolhatnánk, hogy a válasz egy egyértelmű nem vagy egy igen. De a helyzet nem ennyire egyszerű. Eleve egy asztrológus a halál időpontjáról nem beszélhet. Hogy akkor miért tanuljuk meg megtalálni a horoszkópban a halálnak kaput nyitó fényszögeket, és hogy miért keresgéltem ezeket hajnalig III. Károly tranzit képletében – az rejtély. 

Arról viszont asztrológusként beszélhetünk, és beszélnünk is kell, amikor a csillagok az életutunkat teljesen megváltoztató időszakokat jeleznek előre. Ahogy egykori tanítóm mondta: „A halál fényszögek akkor is teljesen megváltoztatják az életet, ha valamiért életben hagynak.” Hogy van-e mostanában ilyen az életet gyökeresen megváltoztató jelzés III. Károly horoszkópjában? Van. Hogy ezt etikus-e leírni, vagy elmondani magának a királynak? Azt hiszem, hogy a kórházi kezelés, és a nyilvánosságra hozott rákdiagnózis után ez semmiképp sem tekinthető etikátlannak vagy meglepőnek.

Mi vár most III. Károlyra?

Amikor a horoszkópunkban azt látjuk, hogy itt a vég, egyvalami biztos, valaminek itt a vége, valamiről le kell mondanunk, valamit el kell engednünk, valamit gyökeresen meg kell változtatnunk, ha élni szeretnénk. Ezt azért is tartom fontosnak leszögezni, mert a pozitív asztrológiai szemlélet az, amely erőt ad a munkámhoz. Tehát nem kell belehalni egy-egy olyan fényszögbe, amely az életünk végét is jelezheti. Én magam eleve úgy éltem túl vagy egy tucat halálfényszöget, hogy az asztrológiáról mit sem tudtam. A következő ötöt—hatot meg ügyesen használtam, és beépítettem a döntéseimbe. Mert, ha tudatosan 180 fokos fordulatot hozunk az életünkbe, és elengedjük azt, amit már nem tarthatunk meg, akkor ezek a sorsfordító, esetleg a halálnak is utat nyitó tranzit fényszögeink a segítőinkké válnak. Hogy Károlynak sikerül-e összebarátkoznia a saját jelenlegi fényszögével, az meg részben a királyi asztrológuson múlik.  

Mit tanácsolnék hát Károlynak, ha én lennék az asztrológusa? Először is arra hívnám fel a figyelmét, hogy ideje lezárni a függő ügyeit, és elrendezni a feszült, haragos kapcsolatait. Nem, nem vagyok naiv, én is olvasom a híreket, látom mi történik a királyi családban. Mégis arra biztatnám Károlyt, hogy béküljön ki Harry herceggel, és ami ennél is fontosabb: békítse össze a következő generáció tagjait. Még Katalin hercegnét és Meghan hercegnét is. Mert a horoszkópjuk szerint az Egyesült Királyság jövője múlik azon, hogy Vilmos és Harry hercegek félre tudják-e tenni különbözőségeiket és fel tudják-e dolgozni sérelmeiket, no meg a köztük lévő elképesztő indulatokkal átszőtt testvérféltékenységet.  

III. Károly harmadik, egész életében elnyomott vágya, hogy királyként valami olyasmit tegyen, ami évezredekre beírja a nevét a történelembe. És ez jó hír. Jó hír, mert ezt a vágyát eddig nem valósíthatta meg, most meg a betegsége gátolja benne. Ami a csillagokból egyértelműen kiolvasható, az az, hogy a a következő hónapokban Károly élete gyökeres fordulatot vesz. Ez a fordulatos időszak egészen jövő nyárig tart majd. Különösen kritikus a mostani időszak és április vége, valamint május eleje, a koronázás évfordulója.

A mostani a fényszögeket Károly úgy „szelídítheti meg” és fordíthatja a javára, hogy valamilyen nagy, az egész országot érintő változást indít el. Nem kell, hogy ezt a változást néhány hónap alatt végig is vigye, de fontos, hogy legalább fejben eltervezze, és a tanácsadóival hozzáfogjon a megvalósításhoz. Ebben a folyamatban Vilmos herceg lesz az egyik legnagyobb támasza. Részben azért, mert a trónörökös pontosan tudja, milyen fontos, életben tartó ereje van a munkának és a hosszú távú céloknak, részben pedig azért, mert ő maga is ilyen nagy célokat és terveket akar megvalósítani királyként. Az pedig kifejezetten illene a személyiségéhez és a horoszkópjához, hogy apja nagy és befejezetlen álmát ő vigye véghez.  

II. Erzsébet, Károly és Kamilla

II. Erzsébet, Károly és Kamilla (Fotó: Profimedia)

Mi történt Katalinnal?

De mire számíthat Katalin hercegné? – Kérdezi most a képzeletemben a palota egy aggodalmaskodó alkalmazottja tőlem, a Windsor-ház képzeletbeli asztrológusától.  
„Ne aggódjon, az jövendő királynőt nem olyan fából faragták, hogy egy kis műtét megártson neki”– válaszolnám egy nyelvbotlással, majd a tisztesség kedvéért kijavítanám leendő királynéra. De valóban, horoszkópja szerint Katalin könnyen és jól gyógyul, ráadásul a hatos házában álló Vénusza azt sejteti, hogy élete során több kisebb nőgyógyászati problémával is meg kell küzdenie. A Vénusszal együtt álló Merkúr meg arról gondoskodik, hogy ezekbe a küzdelmekbe az angol sajtó sorra beleártsa magát. És bár én azt nem szeretném pletykás nyíltsággal tovább elemezni, hogy a pár hete lezajlott műtét mi is volt pontosan, de egyvalami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. A bulvársajtó titokzatos komplikációkat (kómát – a szerk.) emleget, de Katalin hercegné horoszkópja alapján nem kell féltenünk őt, hiszen a hatos házcsúcson álló Nap gondoskodik arról, hogy Katalin mindig könnyen, és a vártnál gyorsabban, titokzatos komplikációk nélkül gyógyuljon. 

Érdekesség, hogy Katalin hatos házcsúcson lévő Napja nemcsak az egészségét teszi ragyogóvá, de ez a bolygóhelyzet mutatja meg azt is, hogy a hercegné hamarosan királynévá válik. És micsoda királyné lesz! Ha Károly horoszkópjáról azt mondtam, hogy királyi asztrológusként egész életében azt az információt rejtegettem volna előle, hogy nem hordhatja sokáig a koronát, akkor Katalin esetében épp ellenkezőleg tettem volna. Katalin képlete egy valódi királyné képlete. Társuralkodónak termett, és egész életében annak is készült. De míg Károly csak vágyódva, titokban tette ezt, Katalin nagyon gyorsan felismerte a lehetőségét annak, hogy egyszer majd az Egyesült Királyság királynéja lehet. Ő a trónra mint eszközre tekint, amivel jobbá teheti az emberek életét, és amivel modernizálhatja, átalakíthatja, megvédheti a világot. Talán pont ez a gondolatiság fogta meg Vilmost Katalinban.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné (Fotó: Profimedia)

A következő király titkai

Apropó Vilmos! Az ő képletére ránézve az első gondolatom az volt: ezt tanítani kellene. Ilyen egy igazi király képlete. Amikor pedig II. Erzsébet horoszkópja mellé tettem, felcsillant a szemem. A csillagok nagyon kíváncsivá tettek Vilmos uralkodására. Az asztrológia szerint ő lesz II. Erzsébet igazi és méltó utódja. Az, aki a nevét nemcsak a történelemkönyvekbe, de az emberek szívébe is beírja majd. Azt hiszem, most ő lenne az egyetlen, aki elől nem bujkálnék a palota folyosóin, mert olyan sok mondanivalóm lenne arról, amit tervez a koronával, és amit véghez fog vinni uralkodása alatt.  

Vilmos horoszkópjára nézve ismét csak az a gondolat ötlött fel bennem: Az ember túlélheti a saját halálát, ha teljesen megváltoztatja az életét. Vajon királyi asztrológusként lenne-e merszem megmondani III. Károly királynak, hogy mondjon le a fia javára, mert ez egy kiskapu, amin átlépve talán több időt nyerhet magának. Vagy inkább tovább bujkálnék a palotában?  

Mit üzennek a csillagok a királyi családnak?  A galériánkból megtudod!

Úgy képzelem, hogy ha én lennék a Windsor-ház asztrológusa, időről időre személyes tanácsot adnék a királyi család tagjainak. 2024 februárjában azt mondanám el, hogy sajnos az elmúlt évek gyásza még nagyjából egy-másfél évig a Windsor-házzal marad. Lássuk kinek, milyen személyes titkos útmutatást adnék! 
 

III. Károly király
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top