nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg beszélt III. Károly állapotáról

Vilmos herceg először beszélt felesége és édesapja állapotáról

Tom Cruise-nak is köszönetet mondott a jókívánságokért és a támogatásért.

A Londoni Légi Mentőszolgálat gálaeseményén jelent meg Vilmos herceg, aki egy beszédet is mondott a jelenlévőknek. A királyi család nehéz időszakon megy keresztül: III. Károly király rákos betegsége miatt kezelések alatt áll, Katalin hercegné pedig hasi műtéte után otthon lábadozik. Vilmos herceg most először szólalt meg a történtekről, még ha csak röviden is. A háromgyermekes édesapa kifejezte a háláját mindenkinek, aki gondolt rájuk, emellett pár szóban édesapja, illetve felesége állapotára is kitért.

„Jó estét mindenkinek! Köszönöm, hogy itt vagytok! És köszönet azoknak is, akik a kemény munkájukkal lehetővé tették, hogy ma itt lehessünk. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a temérdek kedves, támogató üzenetért, amiket Katalin és édesapám kaptak, különösen az elmúlt napokban. Sokat jelent mindannyiunknak. Be kell vallanom, hogy az elmúlt néhány hét jócskán orvosközpontú volt, úgyhogy arra gondoltam, elmegyek a légi mentőszolgálat gálaestjére, hogy megszabaduljak tőlük”mondta viccesen Vilmos herceg a jelenlévőknek. Mindemellett a légi mentőszolgálat dolgozóinak is megköszönte a kemény munkájukat. Katalin hercegnét egyébként 13 nappal hasi műtétje után engedték haza a kórházból, jelenleg a családja körében lábadozik.

Vilmos herceg

Vilmos herceg az említett rendezvényen. (Fotó: Daniel Leal – WPA Pool/Getty Images)

Tom Cruise is szóba került

A jelenévő színészre pilótatársaként hivatkozott, majd ezt mondta neki:

„Tom, hatalmas köszönet, hogy ma este támogatsz minket. Ha nem bánod, nagyra értékelnénk, ha egyik helikopterünket sem kérnéd kölcsön a következő Mission Impossible-forgatásra. Mindannyian láttuk a képernyőnkön, hogy mást jelent számodra a »természetes elhasználódás«, mint nekünk” – fogalmazott humorosan Vilmos herceg. Ő egyébként a jótékonysági szervezet védnöke, és ez a szívéhez közel álló ügy, hiszen 2015 márciusa és 2017 júliusa között mentőhelikopter-pilótaként dolgozott az East Anglian Air Ambulance-nál, ahol sürgősségi egészségügyi szolgálatot teljesített. 

Közös kép is készült róluk:

Vilmos herceg és Tom Cruise

Vilmos herceg és Tom Cruise. (Fotó: Daniel Leal – WPA Pool/Getty Images)

Illetve egy videó a nagy találkozásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top