Sztárok

Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól! Vár önmagad legjobb formája!

Készen állsz, hogy megtapasztald önmagad legjobb formáját, és hosszú távon fenntartható szokásokat alakíts ki az életedben? Ha igen, az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkák közös életmódváltó programját, Teljesség Hetét neked találták ki!

Szokásokat kialakítani az egyik legnehezebb feladat az életben. Aki valaha próbált már egyik napról a másikra áttérni egy új étrendre, nulláról elkezdeni egy hobbit vagy belevágni egy addig ismeretlen mozgásformába, az pontosan ismeri az ilyenkor szokásos forgatókönyvet. Az első napokban jön a tiszta lappal indulás eufóriája, majd szép lassan megjelennek a mindennapok akadályai, és a kezdeti cél egyre homályosabbá válik. Mindez nem jelenti azt, hogy minden változás lehetetlen volna, inkább csak azt, hogy induláskor sokszor rosszul határozzuk meg a célt.

Az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkák több évtizede vannak jelen a magyarországi piacon, 100%-os tisztaságú alapanyagaik pedig a legkülönbözőbb élethelyzetekben kínálnak természetes támogatást a testnek és a léleknek, legyen szó a francia aromaterápia legkiválóbb illóolajairól, az elérhető, de luxusminőségű natúrkozmetikumokról vagy hétköznapi rituálékat megemelő herbateákról és élvezeti cikkekről.

Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól! Vár önmagad legjobb formája!
Az április 5-én induló Teljesség Hetét azok számára hozták létre, akik önmaguk legjobb formáját keresik. A hét napon át tartó, otthon kényelméből elérhető életmódváltó program során a két márka alapítója és közösségformálója, Feller Adrienne osztja meg napi leveleiben azokat a tapasztalatokat, amelyek segítenek természetes módon kapcsolódni önmagunkhoz, a lelki békénkhez, rejtett erőforrásainkhoz és fokozatosan áttérni egy kiegyensúlyozottabb életre.

Ez az ingyenesen elérhető, május 5-ig bármikor elkezdhető hét nap nem követel tőled teljes elköteleződést, de segít abban, hogy olyan szokásokba kóstolj bele, amelyekért hosszú távon hálás leszel önmagadnak.

Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól! Vár önmagad legjobb formája!
Csatlakozz április 5. és május 5. között a Teljesség Hete programhoz, iratkozz fel az oldalon található a hírlevélre, amellyel nemcsak Feller Adrienne személyes életvezetési tanácsait ismerheted meg, hanem 10% kedvezménnyel próbálhatod ki a Panarom és az ADRIENNE FELLER életmódváltó csomagjait, emellett pedig egy heti nyereményjátékban is részt vehetsz, amelyben értékes termékcsomagokat sorsolunk ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top