Nyertes Zsuzsa vetkőzik, ha kell: „Ha hozzátesz a darab mondanivalójához, akkor elfogadom”

T. D. | 2024. Április 11.
Az öncélú magamutogatással viszont nem ért egyet.

Nyertes Zsuzsa 65 évesen is merész, és ha arra van szükség, bevállalós is. Ha a szerepe ezt kívánja, akár fehérneműben is színpadra áll, azonban mint kiderült, ilyenkor is van egy ruha a ruha alatt. 

Fotó: Olajos Piroska

Zsuzsa úgy véli, egy színésznő lehet szemérmes, egy karakter azonban sosem. Bár korábban ő maga sem vetkőzött csupán egy szerep miatt. „Mindössze két olyan filmem volt, amelyben a forgatókönyv szerint félmeztelenül kellett mutatkoznom. Az egyiket külföldön forgattam, és úgy csináltam, mintha nem értettem volna, mit kértek tőlem, így végig takarásban maradtam. A másikban sem lehetett látni szinte semmit. Amikor én fiatal voltam, olyan volt babydollban mutatkozni, mint manapság pucéran. Amíg az ember hamvas, ez is könnyebb feladat. Engem is sorra találtak meg a rendező urak, akik kabarékban, vígjátékokban elkezdtek fehérneműre, fürdőruhára vetkőztetni. Az öncélú mutogatással nem értek egyet, ha viszont ez hozzátesz a darab mondanivalójához, akkor elfogadom” – fogalmazott a Story magazinnak a színésznő. 

Ennek ellenére 2000 nyarán mégis igent mondott a Playboy magazin címlap felkérésére. El is árult, miért. 

Negyvenéves elmúltam, és dacból, ‘csak azért is’ érzésből vállaltam. Ízléses, szép fotók készültek. Annyit mutattam meg, amennyi nekem belefért

Exit mobile version