Ezek a magyar sztárházasságok kiállták az idő próbáját

D. A. | 2024. Április 12.
Nem túlzás azt állítani, hogy a következő sztárházasságok példaértékűek. Mindegyik pár bőven több mint 20 éve van együtt!

Általános sztereotípia, hogy a sztárházasságok élettartama meglehetősen rövid, különösen Hollywoodban, ahol bizonyos hírességek szinte olimpiát csinálnak abból, hányszor mondják ki a boldogító igent. Szerencsére azért nem ez az általános, a következő párok a legjobb bizonyítékok arra, hogy a holtomiglan-holtodiglan létezik! Ha kíváncsi vagy, kikről beszélünk, kattintsd végig galériánkat!

Rubint Réka és Schobert Norbi

Schobert Norbi és Rubint Réka 22 éve élnek boldog házasságban. Soknak tűnik? Bizonyos szempontból az is, de messze ők a sereghajtók a két évtizeddel. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Szandi és Bogdán Csaba

Szandi és Bogdán Csaba idén jubilálnak, a pár 25 éves házassági évfordulóját ünnepli 2024-ben. A hatalmas korkülönbségnek köszönhetően nem sok jót jósoltak a kapcsolatuknak, de az idő őket igazolta. (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Balázs Klári és Korda Gyuri

Balázs Klári és Korda György házassága az egyik legstabilabb kapcsolat a magyar sztárvilágban. Ők ketten 1982-ben mondták ki a boldogító igeneket, vagyis egészen pontosan 42 éve házasok. (Fotó: Fotocentral/Szabolcs László)

bodi-guszi-margo

Bódi Guszti és Bódi Margó házassága a kölcsönös tiszteletben és önzetlen szereteten alapszik, ennek köszönhető, hogy 47 éve élnek boldogságban. (Fotó: Fotocentral/Fülöp Dániel)

Piros Ildikó és Huszti Péter

1975-ben, azaz 49 éve házasodott össze Piros Ildikó és Huszti Péter. Jövőre már az aranylakodalmukat ünnepelhetik. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó tavaly ünnepelték az aranylakodalmukat. 50 éves házasságuk titka állítólag az, nem kerítenek nagy feneket problémáknak, hanem a megoldásra törekszenek. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

A barátságok között is vannak olyanok, amik hosszú évek óta töretlenül tartanak:

Exit mobile version