nlc.hu
Sztárok
Megszenvedi a magas IQ-ját a Házasság első látásra szakértője

A Házasság első látásra pszichológusa átoknak érzi, hogy 160-as az IQ-ja

Gaál Viktor végigunatkozta az iskolai éveit a magas intelligenciája miatt, amit sokan áldásnak vélnek, de ő sokszor inkább átoknak érezte. A Házasság első látásra szakértője arról is mesélt, hogy bár párkapcsolatokban ad tanácsokat, az ő kapcsolatai sem álomszerűek.

A Házasság első látásra szakértőjeként ismert, Gaál Viktor, a 44 éves pszichológus, író és forgatókönyvíró úgy gondolja, hogy pszichológusnak lenni nemcsak szakma, hanem életforma, és ő a rendelőjéből kilépve sem tud kibújni a bőréből. Folyamatosan elemzi az általa látott embereket, de nemcsak őket, hanem önmagát is. Úgy tartja, hogy csak abból lehet igazán jó pszichológus, aki önmagát is alaposan ki tudja elemezni – derül ki az új Best magazinban megjelent portréból.

Gaál Viktor

Gaál Viktor, a Házasság első látásra pszichológus-szakértője (fotó: TV2 Sajtóklub)

A legnagyobb munkáját a családi háttere feldolgozása mellett az adta, hogy 160-as intelligencia-hányadossal áldotta/verte meg a sors.

Mindamellett, hogy végigunatkoztam az iskolát, szó szerint szenvedtem is, mert folyamatosan vissza kellett fognom magam. Túl problémás voltam a környezetemnek, már kisgyerekként megkérdőjeleztem mindent, amivel gyakran visszatetszést váltottam ki a többiekből.

Az interjúban elárulta, hogy eleinte rossz párkapcsolatai voltak, előszeretettel vállalta fel a megmentő szerepet, ami semmi jóra nem vezetett.

Házasság első látásra

Gaál Viktor és a Házasság első látásra pszichológus-szakértő csapata (fotó: TV2 Sajtóklub)

Idővel tudatosabban volt a kapcsolataiban jelen, ugyanakkor rá kellett jönnie, hogy a pszichológusi szakmájából adódó elemző megközelítése nem minden nőnek tetszik.

Mindaddig szép és jó volt minden, amíg a barátnőimnek tetszőt mondtam, de amint elkezdem őket szembesíteni azzal, hogy milyen mintázat szerint élnek, milyen hárítások használnak, és nem csak a felszínt kapargattam, hanem belementem a dolgok mélyére, máris kellemetlenné vált a velem való együttlét.

Gaál Viktor nem hisz a gyors fellángolásokban, ahogy az olyan kapcsolatokban sem, ahol minden magától, könnyedén megy, ugyanis szerinte egy párkapcsolatért vagy házasságért keményen meg kell dolgozni.

További részletek a legújabb Bestben:

Best

A Best magazin új címlapja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top