nlc.hu
Sztárok
Mankóval érkezett Kárpáti Rebeka egy sajtóeseményre

„Nem figyeltem oda egy mozdulatnál és reccsent egy hatalmasat” – Kárpáti Rebeka elmesélte, hogyan sérült le

Nem megfelelő cipőt húzott, nem figyelt oda eléggé és rögtön meglett a baj. Kárpáti Rebekának gyorsan kell gyógyulnia, mivel színházi előadása lesz.

Ahogy arról tegnap az nlc is beszámolt, Kárpáti Rebeka a fiumei úti baleseti sebészetről jelentkezett be a közösségi média oldalán. Akkor csak annyi derült ki, hogy meghúzódott a bokája, ám újabb fejleményként most elárulta a fájdalmas balesete részleteit is a Blikk kérdésére.

Rebeka mankóval járva, bicegve jelent meg a TV2 Zsákbamacska – ahol ő lesz a műsor egyik cicája – sajtóeseményén, ahol elmesélte, hogy a baj egy önvédelmi oktatáson esett meg.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka egy divatesemény vendégeként (fotó: Profimédia)

Elmondása szerint nem megfelelő cipőt húzott, és innen indult a baj.

Nem figyeltem oda egy mozdulatnál, reccsent egy hatalmasat, kiment a bokám. Nagyon fájt, az edzőm bevitt a baleseti intézetbe, és amíg várakoztam, feldagadt. Szerencsére csak meghúzódott, óvatosan már rá tudok állni.

Azt mondja, nagyjából másfél hónapig tarthat a teljes gyógyulása, de nem tud csak pihenni, mert két nap múlva előadása lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top