nlc.hu
Sztárok

Megmutatta újszülött fiát Szegedi Fecsó

Cuki fotó: Először mutatta meg a nagyvilágnak újszülött gyermekét Szegedi Fecsó

A napokban látott napvilágot Szegedi Ferenc, vagy ahogyan még többen ismerik ˝Fecsó˝ harmadik fia. A büszke apuka és a pici édesanyja egy szívmelengető fotóval kedveskedett most a rajongóknak.

Ahogy már korábban írtunk róla, Szegedi Fecsó a Sztárboxban tudatta a varázslatos hírt, hogy Géczi Beával második közös gyermeküket várják. Április 15-én reggel pedig Bea Instagram-történetében osztotta meg, hogy világra jött a kisfiú.

Fotó: Fülöp Dániel

Fotó: Fülöp Dániel

Szegedi a Borsnak mesélt arról, hogy a felesége és gyermeke azóta már hazamehetett a kórházból. Mint kiderült, minden rendben ment a szüléssel kapcsolatban, igaz 10 nappal hamarabb érkezett kicsi, mint azt várták volna.

Szerdán hoztam haza őket, szerencsére van segítségünk, mert a nagymamák is itt vannak. Még nem ocsúdtam fel a történetek után, azért egy apának kell egy kis idő mire realizálódik. De nem tudom kifejezni mennyire örülök, és boldog vagyok, hogy már három fiam van.

– árulta el Fecsó.

Íme az első fotó

A kicsiről a rajongók legnagyobb örömére egy fotót is megosztott a pár az Instagram-on. A bejegyzésben jól látható, hogy Bea milyen odaadással és szeretettel tartja karjában gyermekét, fejére pedig egy apró puszit ad, miközben védelmezően öleli. 

„Boldogságunk határtalan! Végre eljött ez a pillanat, hogy a karunkban tarthatjuk a legkisebb fiunkat” – írta posztjában az édesanya. 

Fecsó és Bea első közös gyermeke 2022 októberében jött a világra az Egyesült Államokban. Fecsónak már van egy kisfia a korábbi házasságából, Vasvári Vivientől, Beának pedig ugyancsak kisfia született az előző kapcsolatából. A szerelmesek idő közben az esküvőt is elkezdték tervezni, de úgy tűnik, az még várat magára egy kicsit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top